Spretten Søndag – ekornrestaurant

Dere kjenner vel til den supre nettbutikken I Gros Hage? Jeg gjorde Gro en tjeneste tidligere i år, og som takk sendte Gro meg en overraskelsespakke, som inneholdt blant annet denne superskjønne ekornrestauranten :D (Se her for denne og andre artige ting til dyrene i hagen).

Nå er omsider det lille huset festet på veggen, akkurat der ekorna pleier å komme, når de nå engang kommer… Nøttene ligger inne i et lite rom, med en lem over, og dermed skal ekorna kunne se nøttene, og greie å løfte lokket, mens fuglene ikke får stukket av med maten dens… Håper det er dette som skal til for å lokke til meg de søte brune, som jeg nå ikke har sett siden forrige sommer. Det er jo lov å håpe, og jeg er sikker på at det skjer, en dag :)

Jeg har tidligere skrevet om hva ekornet spiser, det er nå egentlig det meste ;) Også legger jeg ved et arkivbilde fra i fjor, bildet er tatt akkurat der den nye spiseplassen henger, og viser en noe skeptisk ekornunge.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Håper de små ekornbarna oppdager denne innbydende resturant!
    Fint at du viste vei til denne nettbutikk med ting man ikke finner i butikkene her jeg bor.
    Ha en fin uke!

  2. Jorunn, ja, her skal det altså ikke sies at man ikke prøver alt for å tiltrekke seg ekorn til hagen igjen ;) Stor takk til Gro, også krysser jeg fingre og tær for besøk :D

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her