Vinnerene av Frøken Løk 2010:

Det ble delt førsteplass denne gangen!
Hipp hurra for:
Frøken Positiv fra Kathrinehagen
Frøken Vårfrisk fra Heimdal
Tett på på tredjeplass kom Frøken Brr fra GundaM – Playing around.
Resten av plasseringene og alle de flotte kandidatene kan dere se i presentasjonsposten

Det blir ikke intervju denne gangen. Det er forsåvidt ikke noen stor jobb, men akkurat nå er selv små ting store for meg.
Helsa mi er fremdeles motvillig til blogging, men akkurat nå er det også litt fordi jeg på lørdag kostet på meg å delta under vielsen til en god venninne. Vakker seremoni som jeg er uendelig takknemlig for å ha fått med meg, men som jeg nok må betale for ut uken. Uansett, jeg beklager at det er så stille her på bloggen, jeg håper snart jeg er i bloggeform igjen. De av dere som har stilt ulike spørsmål og ikke fått svar, jeg beklager.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

 1. Gratulerer til verdige vinnarar.
  Så kjedeleg å høyre at du framleis slit med formen. Du må ta vare på deg sjølv no, så du får helsa tilbake til å nyta sumaren når den kjem.
  Riktig god bedring til deg!
  Klem

 2. Gratulerer til vinnerene og den tette andreplassen :-). Nydelige alle sammen!

  Håper du kommer deg i bedre form snart, Anne. Jeg har skjønt at det er litt tyngre tid, og har tittet innom jevnlig for å «se om deg». Det er så kos å høre at du har fått med deg din venninnes vielse. De er gull verdt, de opplevelsene :-).

  En vakker dag håper jeg det blir slik at vi slipper å betale dyrt for slike gode opplevelser. Men nå er det heldigvis hvertfall en årstid hvor livsgleden ligger helt opp til overflaten. Så jeg håper du får kost deg med de myke, rolige sider av forsommeren i hagen selv om formen er lav.

  Stor klem til deg *klem*

 3. Gratulerer til vinnerne!
  Det var superflotte bilder – begge to!

  Det er ikke noe gøy å ha det slik du har det nå, jeg håper du kommer deg fortere denne gangen. Men det var bra du orket å gå i vielsen til din venninne, slike begivenheter er gode å ha med seg selv om de sliter en ut og en må betale for dem i etterkant. Nå har du minner fra denne betydningsfulle stunden og det er verdifullt.

 4. Gratulerer så mye til vinnerne, flotte bilder begge to.

  Håper det går bedre med deg og at du kommer deg fort.
  Ønsker deg God Bedring, ta vare på deg selv.
  Klem fra Mio

 5. Takk for bedringsønsker og fine varme tanker 🙂
  Formen svinger opp og ned, det er bare å holde ut i dumpa og huske på å nyte det man kan når man kan. Nå valgte jeg (vi, mannen var med på vurderingen) å investere i å delta i vielsen, og det er jeg utrolig glad for. Kalkulerte nedeperioder er mye greiere å forholde seg til en de som bare kommer sånn uten mål og mening.
  Det blir bedre, forhåpentligvis mye bedre og forhåpentligvis ikke om så altfor lenge. Og det er alltid noe kjekt som skjer i løpet av dagen, uansett hvor kjip dagen er. (Disse dager er det feks masse små gråtrostunger ute på sine første flyveturer, slikt kan jeg jo like, selv om det medfører intensivert piping utenfor)

  Ønsker alle en finfin uke!
  Og massevis av gratulasjoner til vinnere, og takk til alle som har deltatt 😀

 6. Gratulerer til begge vinnerene. Synes det var noen flotte kandidater som gikk av med seieren 🙂

  Så leit med formen din Anne. Jeg hadde virkelig unnet deg en bedre helse. Synes det er fantastisk at du klarer å holde i gang bloggen din, og den betyr nok mye for oss alle sammen. Jeg koser meg alltid her inne hos deg.

  Kos deg med våren så godt du kan, og så krysser jeg fingrene for at du er bedre snart 🙂

  KLem fra Lisemoren

 7. Næ-æ…Har jeg vunnet igjen, og sammen med Marie, og Gunda hakk i hjæl? Så morro da! To flotte damer, den ene har jeg kjent i mange år, den andre bare «kjent» som blogger.

  Tusen takk til alle som stemte:) Kjempekoselig!

  Og til deg Anne; ta den tid du trenger til å komme deg igjen. Rekner med du er i gjenge igjen om noen dager. Nyt vårdagene. Klem:))

 8. Gratulerer til begge vinnerene av Frøken Løk 2010!
  Med din positive innstilling håper jeg du snart er i god form igjen.
  Klem fra Jorunn

 9. Å nei å nei, nå igjen? WOW! Så kjekt da :)))

  Eg har nå nettopp vore til intervju og eg da, hehe.

  Uff, så trist at du slit sånn med helsa. Nå må du endeleg kvile og prøve å ta deg inn.

  Og hugs; du har ingen plikter når det gjeld blogging, det skal berre vere kos. Så ta pausar med godt samvet du når du treng det.

  Ønskjer deg dagar der kreftene kjem litt etter litt 🙂

  God klem

 10. Hei ♥

  Gratulerer til vinnere!! Vel fortjent :)))

  Jeg vil takke dej for at du tok dej tid til å svare mej , og jeg skal prøve å skifte til firefox nettleser :))) Ja jeg tenkte at den feilen som kom opp var at en har gjort feil html kodene , men det skjer KUN på nye pcen ikke på den gamle…så jeg tror det er noe med enten nettleser eller pc…?? Hehe…jeg får forske litt mere…men tusen hjertelig takk for du tok dej tid , og du får ha go bedring videre!! ♥

  Ønsker dej en herlig uke 🙂

  Klem :))

 11. GRATULERER til vinnerene!! Nydelige bidrag – som alltid!

  Ønsker deg riktig god hvile Anne – ta godt vare på deg selv!
  Stor varm klem fra Lokki

 12. Kathrine og Marie, hehe, ja, litt overraskelse i hverdagen er jo kjekt 🙂 Pleier jo å informere vinner pr epost, men ikke denne gangen. Gratulerer til begge som sagt 🙂

  Takk for bedringsønsker. Det tar seg gradvis opp nå, så får jeg håpe jeg kommer meg opp og over det labre nivået jeg har vært på de siste mnd.

 13. Gratulerer til flotte vinnere og god bedring til deg, Anne! Håper du finner igjen noe av formen din ganske raskt. Klokt det du sier om kalkulerte dowmperioder! Jeg leser alltid bloggen din med stor glede og interesse selv om jeg ikke kommenterer så ofte.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her