Pønkern, min deltager til Frøken Stemor 2010

Tadaa, her er hun, min skjønne deltager til denne månedens konkurranse, Frøken Stemor 2010.

Det har vært hard konkurranse og mye knuffing og strekking av hals i hagen den siste uken. Her er mange som ville være med, og som gjorde sitt ytterste for å udmerke seg. Pønkern gikk i siste liten så langt at hun farget håret blått, og smeltet mitt strenge hjerte.

Pønkern er et lite hippibarn, et resultat av fri kjærlighet på Moseplassen med ukjente foreldre. Hun er også litt anarkist og har bosatt seg en plass det slettes ikke skulle være stemor, men her verner vi om biologisk mangfold, så Pønkern ble nemsomt luket rundt av min snille mann som nok også ble svært så sjarmert 😉

Hvem sjarmerer deg i din hage? Husk, alle kan være med! 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. For et knakende godt navn – passet finfit!!
  Og enig med Tovepia; nydligste pønker`n jeg har sett!!
  Ha en herlig kveld Anne!
  Klem Lokki

 2. Herleg liten pønker! Artig når dei anstenge seg så masse for å bli den utvalgte at dei tom farge håret for å nå opp.. 😉

 3. Så hyggelig at flere lot seg sjarmere av den lille rebellen 😉
  Jeg har endel stemor, men det er de som sår seg selv som blir mest spesielle. Planlegger stadig å så stemor inne, for det finnes så mye artige fasonger, men det er jo stadig andre ting å så som sniker seg fremfor, hehe, så da er det flott at naturen ordner opp og gir meg mangfold og variasjon 😀

 4. Kjempekul stemor det der:o) Skjønner dette er en konkurranse jeg ikke må gå glipp av. Jeg som bare elsker stemorsblomster!!! Hvor var kameraet blitt av?! Her skal det knipses:o))))

  Ha en nydelig onsdag, Anne! Takk for ditt glødende hage-engasjemang. Du inspirerer!
  Klem fra Solveig

 5. Stemorsblomster minner meg om min herlige bestemor. Hun presset dem i alle slags bøker. Når man da satt å bladde i bøkene der, dukket det stadig opp stemor.

  Ang. ugress!! Planter så tett at det ikke er plass til så mye ugress….men det kommer jo noe. Tenkte å lage meg et skilt til hagen hvor det står ugress med et smil bak eller no`

  Her har vi endelig fått litt regn. Ille å si det, men håper vi får litt mer.

  Ha en fin dag!

  Marte

 6. Hei Anne!! Supersøt pønker!! Nå har jeg lagt ut bidraget mitt til frøken Stemor!! Jeg har plutselig problemer med nettet her hjemme, så det er litt feil jeg ikke klarer å rette opp, og så mangler jeg kobling til deg, men det skal jeg ordne i løpet av dagen!! Dette er øy!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

 7. Kult med en flott punker i bedet! Jeg har ikke så mye stemor, men plantet helt nye i år og håper de sprer seg igjen 🙂
  Ha en fin torsdag!
  Kjersti

 8. skal hilse fra pønkeren og si takk for komplement. Hun må jobbe veldig med sminken for å holde på utseendet fortiden, hun blir jo helt rød i toppen stakkars 😉

 9. […] Pønkern fra Moseplassen (deltar ikke i avstemning) Det har vært hard konkurranse og mye knuffing og strekking av hals i hagen den siste uken. Her er mange som ville være med, og som gjorde sitt ytterste for å udmerke seg. Pønkern gikk i siste liten så langt at hun farget håret blått, og smeltet mitt strenge hjerte. Pønkern er et lite hippibarn, et resultat av fri kjærlighet på Moseplassen med ukjente foreldre. Hun er også litt anarkist og har bosatt seg en plass det slettes ikke skulle være stemor, men her verner vi om biologisk mangfold, så Pønkern ble nemsomt luket rundt av min snille mann som nok også ble svært så sjarmert 😉 […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her