Inspirasjon til noen enkle og anderledes buketter

Jeg er i buketthjørnet for tiden, naturen og hagen byr på godbiter og kjøkkenskapet er fullt av artige ting å putte det i. Noen buketter bruker jeg lang tid på å sette sammen. Men de jeg viser i dag er gjort i en fei og krever ingen fingerferdighet, kun litt fantasi.
Liker du å ta inn blomster, blader eller annet fra hagen eller naturen og pynte med?
Bli med på Frøken Snitt 2010 davell!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Du er jammen kreativ.
  For en stilig måte å pynte med blomster på.
  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

 2. Hyggelig at dere synes de ble fine 🙂
  Det er jo som dere ser ikke mye arbeide med de. Kannen med tusenfryd sto i nesten to uker, god holdbarhet med andre ord!
  og for de av dere (om noen?) som synes jeg har store tusenfryd, det er en veldig liten kanne og kopp til grønn te japanstyle.

 3. Ang. Sommerfuglbusken min som blomstrer en måned før tiden, så går jeg fremdeles og venter på lavendel, isop og roser skal begynne blomstringen for fullt.
  Synes det er rare blomstringstider i år, men med det «jojo» været vi har er det vel ikke så rart.
  Vi har 7 grader ute nå og det føles mer som høst enn sommer.
  Ønsker deg en fin onsdag.
  Klem fra Mio

 4. SÅ lekkert Anne!
  Kjære deg så kreativ og flink du er!!
  Ja du inspirerer storveis!!
  Ønsker deg deilige hagedager min venn!
  Sommerklem fra Lokki

 5. Kjempefine buketter du viser! Jeg har mitt bidrag til konkurransen nesten klar, kommer tilbake etter helga;)

  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips