Spretten Søndag – Når ekorna lager dekorasjoner…

Atelier Kari er en genial dekorasjonsbedrift på Finnskogen. Kari Rudi går turer i skogen og sanker inn vakre naturmaterialer som hun så tryller om til unike dekorasjoner.

Her har ekornet hennes, Nøtteliten, hjulpet henne med jobben og laget til de flotteste kongler som gir noen helt vidunderlige kranser. Dobbelt håndverk.. hehe, og litt tannverk også kanskje, det må da være fort gjort for ekornet å få kongleskjell i mellom tenna?

Atelier Kari selger og sender over hele landet. Hun har en enkel nettbutikk med en oversikt over noen av varene, Geniale gaver både til andre og en selv, dette er virkelig kunsthåndverk av høy kvalitet og med spennende formspråk. Kari blogger også om naturdekorasjonene, bloggen hennes en av de av det mest inspirerende jeg veit om. Og om du blir inspirert til å lage noe sjøl, men ikke veit hvordan få til, så holder hun kurs så det er bare til å ta kontakt.

Så hva synes du, er ikke Nøtteliten og Kari et bra team?

Fjorårets ekornmamma bukker for all dekorasjons-applaus på vegne av Karis Nøtteliten 😉
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Wow for et team!!!
    Utrolig flotte dekorasjoner.
    Må bare inn å se hos henne.
    Takk for tipset.
    Ønsker deg en fortsatt spretten søndag.
    Klem fra Mio

  2. hihi, mine ekorn bringer heller ikke fine kongler til meg, men det ville vel være som å ta med torsk til lofoten, her har det jo alltid vært mat å hente, ikke legge igjen 😉

    Hyggelig at dere også falt for disse lekre dekorasjonene til Kari 😀

    Ønsker alle en finfin søndag!

  3. Hei! Masse takk Anne for at du omtaler mitt og Nøtteliten sitt arbeid på en så hyggelig måte! Takk til dere andre også for rosende omtale, og som jeg pleier å si: «Naturen hogger tak i hjerterøttene og får dem til å danse» Fortsatt god søndag! Hilsen Kari

  4. hihi, mine ekorn bringer heller ikke fine kongler til meg, men det ville vel være som å ta med torsk til lofoten, her har det jo alltid vært mat å hente, ikke legge igjen 😉

    Hyggelig at dere også falt for disse lekre dekorasjonene til Kari 😀

    Ønsker alle en finfin søndag!

  5. Hei!
    Dette skal jeg sjekke ut – hadde passa knallbra på veggen på setra ser jeg!

    Ha en fin høstuke – vi kommer fra fem kalde minus i helgen – men været var jo upåklagelig!

    Tone

  6. Bare hyggelig å kunne være med på å spre det glade dekorasjonsbudskap 🙂 Og tusen takk for at jeg fikk låne bildene til posten!

    Signe, jupp, og de er enda finere tett på 🙂

    Tone, hysj, minusgrader er bannlyst! 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her