Spretten Søndag: Matfilosofi


Hva er det hun tenker på tror dere? Om hun skal spise solsikkefrø, peanøtter eller kakesmuler? Eller drømmer hun om den kjekke fyren hun gjerne skulle spist sammen med?
(Bildet er arkivbilde, jeg har dessverre ikke sett ekornet siden juli).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

  1. Hei, så søt 🙂 At ho tenker, det kan ein då sjå og vakker er ho òg. Ho drøymer nok om ein kjekk liten bustete kar som ho kan ete peanøtter sammen med, det hadde iallefall eg gjort :))

    Ønsker deg ein fin søndag vidare. Her bles det og lauva dansar dei flottaste dansar for meg i dag:)

  2. Så søt!
    Har av og til hatt dei hjå oss..
    Men er faktisk nokre røverar også..
    Ikkje kjekt når dei tek fugleegg..
    Men er vel naturen sin gang!

    God søndag!

  3. Hun er jo så skjønn den lille spretten.
    Hadde hun bare visst hva hun går glipp av som
    ikke har kommet tilbake til hagen din og all den deilige maten du byr på.
    Visste ikke at skjønnasene tok fugleegg.
    Ønsker deg en fortsatt spretten søndag.
    Klem Mio

  4. Ekorn er sånne skjønne små krabater. Her hadde vi to stykker på besøk sist vinter, men i høst har de ikke dukket opp enda da. Håper de kommer når det blir mer vinterlige forhold, foreløbig har de det nok best oppe i skogen.

    PS. Når kommer ditt første innlegg i «Gamle hus og hager»?
    Kjøpte septembernr. før helga, og der var det masse flotte bilder fra jugendbyen Ålesund:)
    Dette bladet var et nytt bekjentskap for min del:)

  5. Plutselig en dag ser jeg atter en brun bustehale stikke seg frem, den som venter på noe godt… 😉 Og i mens så gleder jeg meg stor over alle andres ekornbilder og ekornhistorier 😀

    Åja, ekorna er skikkelige rovdyr. De forsyner seg gjerne av egg om de kommer til…

    Elsa, 8 november skulle bladet stå i bladhyllene 🙂 Jeg kommer med ett innlegg da, og så kommer også spalten til å bli lagt ut på Gamle hus og hagers nettside, (om jeg har forstått rett). Så hyggelig at du likte bladet da 🙂

  6. Det er antagelig en myte at ekorn tar så mye egg. Svenskene har visstnok forsket på dette og funnet ut egg/unger er en helt ubetydelig del av dietten.

    Verre er det at de til stadighet okkuperer uglekassene mine 🙂

  7. John Martin, jøss, så fint da 😀 Jeg har sett ekornet mitt gå på jakt, så helt uskyldig er det ikke, men godt å høre at det veit å begrense seg..
    Men ekorn i uglekassen høres ut som en drøm! Jeg skal få min far til å snekre noen uglekasser til meg nettopp for å få ekorn i de 😀 (ugler hadde vært flott det også altså, men det er jo noe mer utopisk her inni villastrøket).

    Vi krysser fingrene for at ekornet dukker opp, og er det ikke her så er det forhåpentligvis hos noen andre og gleder de i stedet.

    Ønsker alle en finfin uke!

  8. Vi har kattugler hos oss. Det er veldig hyggelig, men også litt uh(u)yggelig. Særlig når de lokker på make om våren høres de ganske godt. Og siden de er nattfugler har det nok hent jeg har sendt dem en og annen stygg tanke. Men det varer aldri lenge 🙂

    Og de er gode musefangere.

  9. Ååå så snill du er John Martin! Tusen takk 😀
    Denne går rett på utskrift og i posten til min far, så blir det ekornbolig, thihi. (Jeg har aldri hørt ugla her serru, så jeg er i tvil, men den som intet voger intet vinner, og jeg har da noen trær å henge de i. (hehe, selv om det er endel mindre kasser i denne lille hagen alt, de får bare sloss om revirene sine om de ikke liker å bo nær hverandre)

    Uglenabo. Så heldig du er 😀
    Jeg forstår dog hva du mener, jeg hadde en svarthvit fluesnapper rett utenfor soveromsvinduene i våres. Ikke en slager, han startet å synge kl fem og holdt jo på i evigheter ettersom han ikke fikk seg noen make…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her