Frøken Julefin, min deltager til Frøken Hagegjest 2010

Frøken Julefin er en dompaphunne. Her sitter hun i et lønnetre og momser i seg frø, hvem trenger vel å sloss med grønnfinkene på foringsautomaten når man har slike delikatesser 😉

Jeg skrev jo for litt siden om dompapen, og at jeg sjelden så hunnen i hagen enda hannen og hunnen egentlig danner permanente par og henger ut hele året. Men siden dess har jeg hatt jevnt besøk av skjønnheten, og opp til tre stykk på en gang faktisk 😀 Ikke har de vært alene heller, de har hatt med seg det samme antall herremenn, til min store glede. Jeg har til og med fått høre de synge, eller småskvatre. En riktig koselig lyd 🙂

Frøken Julefin er mitt bidrag til konkurransen Frøken Hagegjest 2010. Det er nå allerede over 20 deltagere meldt på. Bli med du også da vel! Da kan du både ha gleden av å dele dine hagegleder med andre, samt mulighet til å vinne en av de to premiene!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. For en nydelig frøken.
  For et par dager siden hadde vi også besøk av 5-6 dompaper, første gang jeg har sett dem her.
  Men fikk dessverre ikke tatt noen bra bilder.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld.
  Klem Mio

 2. Herlig !! Nydelig lita frøken !! Mulig eg hiver meg på etterkvart. Må få ein liten gjest i hagen min først:)

  Lykke til med frøkenkonkurransen 🙂 Og god søndagskveld vidare!

 3. Heisann!!takk for gode råd med barnevogner,trenger tips!!Kjempe bra innlegg på Nib!!har vært ofte her inne hos deg og sett på blomster og ikke minst fått mange bloggtips.. Er bare ikke så ofte jeg legger igjen spor etter meg!!Du har en kjempe fin og opplysende blogg:)Ha en fin og kreativ uke..Klem linda:)

 4. Å, hun var fin !
  Det er sjeldent at jeg ser dompapper, men de er helt nydelige, har sett dem to ganger denne høsten.
  Gleder meg til å lese innlegget om å pynte med mosen 🙂

 5. […] Frøken Julefin fra Moseplassen (kandidaten får ikke delta i avstemningen) Frøken Julefin er en dompaphunne. Her sitter hun i et lønnetre og momser i seg frø, hvem trenger vel å sloss med grønnfinkene på foringsautomaten når man har slike delikatesser 😉 Jeg skrev jo for litt siden om dompapen, og at jeg sjelden så hunnen i hagen enda hannen og hunnen egentlig danner permanente par og henger ut hele året. Men siden dess har jeg hatt jevnt besøk av skjønnheten, og opp til tre stykk på en gang faktisk 😀 Ikke har de vært alene heller, de har hatt med seg det samme antall herremenn, til min store glede. Jeg har til og med fått høre de synge, eller småskvatre. En riktig koselig lyd 🙂 […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her