Høst/vintersåing av frø, månedens hageinspirasjon på NIB

Jeg har en månedlig hagespalte på NIB (Norske interiørblogger), og denne gangen handler artikkelen om å høstså. Jeg håper jeg kan inspirere noen av alle dere som ikke har kastet dere ut i frøsåingens gleder enda. Det er enkelt og lavkost, og utrolig spennende på våren når spirene kommer 🙂

Les artikkelen på NIB, og kom gjerne med innspill, utbrodering, rettelser og spørsmål, enten der eller her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Gratulerer med det inspirerende innlegg på NIB!
    Dette var nyttig for meg!:)))
    Da prøver jeg høst og høst/vintersåing for første gang.
    Takk for tipset og god informasjon!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her