Vis frem dine vinterdekorasjoner!

Har du laget eller planlegger du å lage en dekorasjon med naturmaterialer? Del de med oss!
Jeg ønsker tips om innlegg med kvist, kongler, grønt, blomster og annet man finner i hagen, skogen eller blomsterbutikken. Det kan være pottepanter med mosepynt, blomsterbuketter, kranser, grener i vase, mosekuler mm. Eneste krav er at naturmaterialer er en vesentlig del av dekorasjonen, og den er aktuell i vintersesong.

I fjor sanket jeg inn en rekke bilder fra ulike blogger og satt sammen til inspirasjonsposter:
* 20 Adventsstaker Spesielt aktuell nå eller hva?
* 40 Kranser

Jeg vil gjerne se hvordan akkurat du pynter med naturmaterialer. Under her kan du legge inn adressen til bloggposter, fotoalbum eller nettsider. Legg inn inntil tre ulike lenker. Lenk rett til posten, og ikke til forsiden av blogg/nettside/album. Det er ingen tidsfrist.

Poenget her er at alle enkelt skal kunne besøke de ulike. Etterhvert kommer jeg til å trekke ut noen av bildene og lage inspirasjonsposter. Akkurat hvilken tema det blir vil naturlig nok avhenge av hva dere bidrar med! Og jeg kommer til å spørre først, å lenke her er ikke noen automatisk tillatelse.
Blir du med? Legg inn din lenke under alle småbildene

Slik gjør du det:
Trykk på den blå knotten. Da får du opp feltene:
* URL: Det vil si adressen til bloggposten du ønsker å lenke til
* Name: Navnet på bloggen
* Email: Din epostadresse, vil ikke vises for noen. Må fylles, men du kan fylle tull.
Trykk der det står Next step. Da kommer du til en side som ber deg velge ett bilde. Velg det du vil skal synes på siden her. og Vips så er du ferdig! (Det kan ta et øyeblikk før thumbnailen/bildet ditt vises)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

30 KOMMENTARER

 1. Første gangen jeg bruker linkedingst, si i fra om dere oppdager noen feil. Og jeg regner med at noen av dere heller ikke har brukt slik, så om noen lurer på noe så spør i vei!

  Venter spent på å få se hva dere legger inn 🙂

 2. Det blir spennende å se hva som kommer opp av nye ideer. Takk for at du tar deg tid til alle konkurranser og kreative krumspring.
  Gratulerer med den flotte reven;)

  Marte

 3. Veldig flott Anne!
  Dette hjerte er frå Januar i år og heng fortsatt ute..
  Virkeleg naturmateriale for ♥ er laga av ull og greinene er bjørkekvistar..
  Kjekt vi kan bidra med fleire..

  Ha flott kveld!

 4. Dette kan bli et spennende sted å komme til etter hvert.
  For en strålende ide!!!
  Angående din kommentar hos meg – det er vel sånn at vi orker eller har krefter til forskjellige ting tenker jeg. For min del er det å lage noe, og da aller helst enkel strikking mer avkobling for hodet enn andre gjøremål. Å lese eller bruke PCen derimot krever mye krefter.

  Håper formen din er bedre nå!

 5. Heia 🙂
  Jeg ligger litt lavt i terrenget nå noen dager, formen er dårlig og det jeg har av form må brukes på å få ferdig spaltene mine til NIB og Gamle hus og hager.

  Kjempeartig å se disse bidragene som har kommet inn, og fortsett å legge til!

 6. Hurra! Så flott at dere legger til 😀
  Og kom igjen dere som nøler, sleng deg med og del!

  Gry, takker, jeg prøvde ut denne og en annen lenkedingst, valgte denne for den var enklest. Mannen var prøveklut. Snille mannen er flink til sånt, vrient for meg å forstå hvor skoen trykker på slikt for jeg er jo så inne i det.

 7. Hurra! Så flott at dere legger til 😀
  Og kom igjen dere som nøler, sleng deg med og del!

  Gry, takker, jeg prøvde ut denne og en annen lenkedingst, valgte denne for den var enklest. Mannen var prøveklut. Snille mannen er flink til sånt, vrient for meg å forstå hvor skoen trykker på slikt for jeg er jo så inne i det.

 8. Hei der Anne 😉 Måtte jo bare ta med det skjære redet mitt da , og der ute danser fuglene både i det og koser seg i bildekket 😉

  Glemmer gå inn hit til deg, får deg ikke til å henge på den google reader`n min….Hmmm

  Ha en vakker dag, måtte du ha masse småfugler og kikke på i søndagen 😉 klm

 9. Hei der Anne 😉 Måtte jo bare ta med det skjære redet mitt da , og der ute danser fuglene både i det og koser seg i bildekket 😉

  Glemmer gå inn hit til deg, får deg ikke til å henge på den google reader`n min….Hmmm

  Ha en vakker dag, måtte du ha masse småfugler og kikke på i søndagen 😉 klm

 10. Hurra! Så mange kjekke bidrag! Jeg orker ikke helt over å besøke dere og legge igjen hilsener, men jeg klikker og nyter og er så glad, og det vil jeg tro mange andre er også, for jeg ser det er mange klikk 🙂

 11. Gunda. Jeg er så treeeeeg.
  Nå kom jeg på at jeg ikke hadde svart på kommenteren din.
  Så pussig at du ikke får meg inn i Googel-reeader som du skal. Og kjipt, hm. må pønskes…

 12. Hei Anne! Flott og veldig aktuell utfordring!! Takk for kommentarer på bloggen min. Eg såg i ettertid at eg hadde linka feil, så eg retta den opp på neste innlegg. No virkar ikkje linken på mitt første bidrag, nr. 20. Kan du slette den? Så kan eg heller legge den inn på nytt. Helsing Terese

 13. Terese, tusen hjertelig takk for at du la merke til og sa i fra! Det var min skyld, jeg hadde ikke fått med meg at jeg bare kunne bruke en bit av adressen når jeg satt inn ny lenke i editor (veldig veldig ulogisk, men helt greit når man veit om).
  Nå har jeg retta din og de andre som var feil, så nå skal de funke igjen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her