Storforlangende svarttrost

Denne uken skulle jeg ta noen bilder til en liten artikkel i bladet BoligDrøm hvor jeg er månedens blogger for april. Temaet for artikkelen er vårpotter, og jeg hadde drevet frem noen løkblomster skulle danderes for fotografering. Jeg byttet ut den krukken som har stått ved hagedøren i vinter, beplantet og tok bilder.

Jeg hadde knapt kommet inn døren før unge herr Svarttrost (den tamme fra juletrefilmen) dukket opp. Han var jo helt sikker på at jeg hadde laget til noe fint til han for den krukken har jo vært fast foringsplass i vinter, så han var rimelig fornærma over at det ikke var noe  mat i krukken hans!
Snill som jeg er la jeg ut et eple og håpet mosen og blomstene kunne få litt fred fra nappingen..

Krukken var for tung til å flyttes inn, perleblomstene sang på siste vers og det har vært rundt null grader her i det siste. Så jeg bestemte jeg meg for at blomstene kunne få prøve utelivet noen dager til jeg hadde fått bilder i fint lys. Det gikk bra så lenge jeg husket på å dekke blomstene om natten, men så glemte jeg det og så ble det streng kulde, så dermed ble det litt kaos der ute. Men svarttrosten trives lell de, bare det er mat mellom blomstene 😉

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Heihei 🙂

  Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg!

  Så gøy med en tam svarttrost. Kikket litt rundt på siden din her om dagen, og la merke til svarttrosten i juletreet og. Det er en ide jeg tror jeg vil prøve å stjele til jul i år 🙂

  God søndag til deg!

  – Sigrid

 2. Morsomt.:-) det er jo verdt det, at han spiser opp blomstene..:-) så sant du hadde fått dine bilder.:-)
  vært stille hos meg i det siste.:-) går litt i perioder syntes jeg, mat har de jo ute..men virker som de er forsynt eller er på en annen Cafè..sikkert godt å variere litt på omgivlesene.:-) Har forresten lik benk..-)

  En god søndag til deg.:-)

  og ja det som er fint med grå vegger er at så og si alt tilbehør passer til..og jeg er litt for glad i å forandre på tilbehør..så jeg må ha nøytrale vegger føler jeg.:-) men der kommer det til å gå i blånyanser og hvitt og litt sort.:-)

 3. Ikke så mange fugler som går tett på huset her… litt synd, men jeg er glad for det, som sagt før så tar kattene dem… Men denne karen har det jo som plommen i egget:) skjønner godt han koser seg der:)

  Ja nå lengter jeg etter å få satt frem litt potter, men jeg venter til mars:) Men gleeeeder meg vilt!!!
  Klem og god søndag:)

 4. Takk for godt råd.

  Egentlig har jeg visst det, men ikke tenkt langt nok når jeg gravde bedet. Det betyr at den innerste delen skal fylles med grus + pene stener på toppen?

 5. Heihei 🙂

  Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg!

  Så gøy med en tam svarttrost. Kikket litt rundt på siden din her om dagen, og la merke til svarttrosten i juletreet og. Det er en ide jeg tror jeg vil prøve å stjele til jul i år 🙂

  God søndag til deg!

  – Sigrid

 6. Bestemors hage. Ja, du kan gjerne fylle med grus inntil husveggen, det er best for dreneringen. legg gjerne en duk mellom jord og grus.

  Svarttrosten har vært min trøst denne vinteren, dårlig besøkt foringsplass i januar. Men det er egentlig sånn som det pleier, og jeg gleder meg nå til våren og storinnrykk 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips