Spretten Søndag – ekornpositur

Et dykk i arkivet gav dette knippet bilder av ekornet i en av sine yndlingspositurer. Klør hun seg på puppen, eller folder hun hender eller har hun bare ikke noen lomme å putte de i?

(De av dere som har skarpe øyne kan forresten se patter på det første bildet. Det er nemlig hun som var mamma her for en par år siden)

Husk at alle bilder blir større om du klikker på de…
Og fortsatt god helg til alle 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

  1. Næh! sååå skjønn! Ser ut til at hun koser seg masse:)
    Jeg fikk øye på et ekorn, men før jeg rakk å knipse, var det hopp og sprett og tjo å hei – borte vekk:)
    Ha en fin søndag! Her snør det……

  2. For noen nydelige bilder! Er du så heldig at du får besøk av slike dyr i hagen din? Misunnelig… Fatter ikke at du rekker å fotografere dem før de forsvinner:) Ekorn er utrolig flotte! Ha en fin søndag:) Cathrine

  3. Cathrine, dessverre er det lenge siden sist jeg så ekorn i hagen her. Men jeg har hatt de her i flere runder før. Det beste var den sommeren en mor og to barn bodde på eiendommen 🙂
    De er ganske fortrolige ja, vriene å ta bilder når de er i fart, men når de spiser er det enkelt, og så hender det de stopper opp litt ellers også.

    Fint at jeg kan få dere til å smile 🙂

  4. Ekorn er vel et av de søteste dyra, det troskyldige uttrykket, de litt utstående øynene og duskene på ørene – pelsfargen og halen og de små potene – uimotståelig! Fantastiske nærbilder av den lille frøkna, eller frue, siden hun har vært mamma… 🙂

  5. Det finnes ikke mange små som er så søte som ekorn! Helt hærlige bilder du har fått tatt, frøkna står jo og viser seg frem så søt, så yndig.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her