Hurra! Blåveis :)


Og om du synes dette var et godt syn, så anbefaler jeg deg å sjekke ut de 70! kandidatene til Frøken Vårtegn
Og om du ble nysgjerrig på blåveis så kan du lese mer om blåveis i en bloggpost jeg skrev i fjor.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Nydelige!
  Er blitt helt hektet på Blåveis og må nok kjøpe flere.
  Tusen takk for nok en flott konkurranse du har laget til, stemte igår på mange flotte kandidater.
  Like vanskelig å velge hver gang!
  For en gladmelding at det går så bra med deg, herlig!
  Ha en fin helg!
  Klem

 2. Nydelige!
  Er blitt helt hektet på Blåveis og må nok kjøpe flere.
  Tusen takk for nok en flott konkurranse du har laget til, stemte igår på mange flotte kandidater.
  Like vanskelig å velge hver gang!
  For en gladmelding at det går så bra med deg, herlig!
  Ha en fin helg!
  Klem

 3. Hurra for både deg og våren.

  Jeg har alltid trodd at blåveis og hvitveis blomstret på samme tid. Derfor plantet jeg en hvit blåveis ved siden av en blå hvitveis. Det hadde bare vært så kult, men den hvite blåveisen er avblomstret før den blå hvitveisen kommer opp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips