Hurra, Flagrende vårtegn! (har du husket å melde deg på konkurransen?)

Se hva som dukket opp i hagen min i dag da! Sitronsommerfuglen momset rundt på alle stemors-blomstene, sikkert glad for de få tingene som blomstrer. Og ikke nok med det, det dukket jammen opp et par dagpåfugløye sommerfugler også, flørtende flagrende rundt i hagen 🙂

Og så vil jeg gjerne minne alle på konkurransen Frøken Vårtegn. Det har kommet inn 43 flotte deltagere så langt, og det er jo mange, men samtidig langt færre en hva jeg hadde regnet med premiene og tidligere konkurranser i år tatt i betraktning. Lurer jo litt på om tema eller frøken-formen begrenser?

Jeg vil gjerne se din vårfrøken, så lag et innlegg og meld deg på! (Det er lov med arkivbilder). Påmeldingen stenger onsdag kl 23.59

Og hurra for våren! I dag var det et helt fantastisk vær her i Oslo, så våren er på høygir 😀

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. God kveld!
  Nok et flott bilde! 🙂
  Minner meg på at nå er det på tide å pynte opp utenfor med stemorsblomster. Tusenfryd og ranunkler tåler også noen kuldegrader.Hva med å skrive om planter/blomster som tiltrekker seg sommerfugler?
  Hilsen meg

 2. Den er notert Lisa. Har en snikende følelse av at jeg har skrevet om det før, men mulig det bare ble en kladd.. Uansett, flott tips!

 3. Jeg ELSKER somerfugler!!
  Heldig du som har fått fanget denne søte på bilde,de som dukker opp i hagen min er altfor raske for meg.

  Ønsker deg en fiiin uke

 4. Hei Sigrid, og flott at du fant du tid 🙂

  Josimo, det er ikke alltid de er så samarbeidsvillige akkurat nei. Men er de sultne nok og jeg har på telelinsa så går det av og til å få fine bilder.

  Takk Villrose 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips