Hurra, ryddegjengen fra firmaet Turdus pilaris er på plass!

Her har det egentlig ikke vært mye å rope hurra for på fuglefronten i senvinter/våres, det er en grunn til at dere ikke har fått så mange fuglebilder. Men i helgen dukket min kjære gråtrost opp igjen, og tok øyeblikkelig fatt på ryddejobben 😉
Hurra!
Videoen er fra i fjor:

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. For et fugleliv det er hos deg:)) koselig å se på småfuglene gjøre seg klar til sommeren og alt det medfører:)

 2. Morsomt. Jeg har en kjempestor «rødstrupe» hoppende rundt her hos meg. Ligner mest på en trost. Søkte på latinnavnet Turdus og fant at det sannsynligvis er en Turdus ruficollis. Kanskje helt vanlig, men det er første året vi har annet enn kjøttmeis og blåmeis på brettet vårt, så den er ny for meg.

 3. Krepsemor, jupp den er filmet selv. Og takk 🙂
  Jeg filmer nesten alt selv. Mannen filmer noe for meg av og til, men det er mest når vi er på ekspedisjoner til park og sånn, noe som jo ikke skjer ofte. Det er jo egentlig greit å filme da, utfordringen er jo å være der når det skjer.

  SÅ spennende besøk Mari Anne. Jeg hentet fugleboken, og det er lite sansynlig at gjesten din er en Turdus ruficollis (rødstrupetrost). Den ligner jo absolutt, men den er meget sjelden her i Norge. (sjelden i hele vest-europa). Jeg anbefaler deg å svippe innom fugleforum, og spørre de om de kan hjelpe med identifisering. Opplys de om ca størrelse, farger og fasong, samt hvor i landet du bor.
  http://www.fugleforum.no/
  Og om det nå faktisk er en rødstrupetrost så er det sikkert noen som har lyst til å høre om det.

  Takk for kommentarer, og godt å høre at gjenbruk er ok 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her