ooo, snart ekspoderer trærne!
Her er sol, og varmt og vidunderlig, og snart er det jammen grønt på trærne også!
Jeg pusler daglig med utekrukkene mine, ting tar jo litt tid med meg, men om noen dager så kan jeg forhåpentligvis by på pent tilplantede krukker. Både jeg og blomstene synes det er supert med litt jukseblomstring 😉

Bildene viser gullbusk, klatrehortensia, lønn, kirsebær og en ukjent.
Er bladene skuddklare hos deg da?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Hei! Ja nå begynner det å strutte! Og ikke minst:
  SEVJEN STIGER!!!
  Nå ble jeg knoppe-inspirrt( dette kan man sannsynligvis bare si høyt til hage-entusiaster!)
  Skal sporenstreks ut å fotografere knopper i morgen! Fortsatt god Påskeuke!

 2. Deilige vårtegn du har fanget her! 🙂 Ja det spirer på trærne her hos meg også 😉 Og det er så godt med våren nå, vinteren forsvant i all hu og hast da sola dukket opp! Snøen ble borte på 1 komma 3!! 😉

  Vakre blomster i hagen din, en ren fryd å se! 🙂

  Ønsker deg en god og solrik påske! 🙂

 3. Kor NYDELIG!! HEr på garden har eg berre gitt opp hageaktivitetar. Kvar gong eg prøver så er det nokre finrbeinte fantar som bryt seg ut og et opp alt. Så no har vi bestemt at nokre av fantefylgjet skal få gå fritt i tunet når vi har opne dagar. Så då må eg finne på noke anna lurt i blomsterpotter og tønner. GODE TIPS MOTTEK EG MED STOR TAKK 🙂 Du hadde foresten så utuleg fint design på bloggen din. Forstår ikkje korleis dokke får det til??

  Gode påskehelsingar frå Hakallegarden

 4. Tusen takk for den klemmen Anne inne hos meg, takk for inspirerende ord og stooor takknemlig klem tilbake! ♥ Det er godt å høre fra noen som forstår hvordan det er å få livet sitt snudd fullstendig på hodet p.g.a. sykdom, og alt det som det medfører… vel, mer om det under «blomsterpottetavlene» mine! ;))

  Jaaa, nå er det endelig slike vårtegn i min hage også, hi, hi, og jeg gleder meg sååå veldig til at trærne igjen skal bugne over av grønne friske levende blader!! -Og til at det store epletreet og syrinene skal blomstre igjen, kanskje ikke minst! :O)

  Grantrærne har jo også nyskudd nå! – Og man kan lage en helt nydelig god granskuddgele av de lysegrønne, myke, nyskuddene på grantreet! ;0) Jeg gleder meg til å ta ungene med meg på granskuddleting langs svabergene i påsken! …Ja sant å si så fryder jeg meg stort over hvert eneste lille vårtegn ute nå om dagen! :)))

  Jeg ønsker deg og dine en riktig fin påske med sol og masse flott påskevær! :O)

  Stor vårklem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

 5. Jeg ligger og ser på bjørka til naboen nå, jeg sverger, den har blitt synlig grønnere siden i morges. virkelig Grønn!

  Hei Aina. Jeg får det ikke til 😉 Designet på bloggen altså. Jeg har kjøpt tjeneste hos Peter Andre Jensen. http://peterandrejensen.no/ Han og jeg planla designet sammen, jeg sto for det meste av det du ser, og så kodet de det opp for meg. kjempegreit 🙂 En par år siden nå, så jeg har vurdert å ta noen oppgraderinger, men vi får se.
  Når det gjelder beitende dyr så er jeg helt uten erfaring. du kan jo vurdere å bure plantene inne da, men det er vel ikke helt det du vil heller…

  Hei, og takk for god hilsen og tips Ann:)

 6. Jeg ligger og ser på bjørka til naboen nå, jeg sverger, den har blitt synlig grønnere siden i morges. virkelig Grønn!

  Hei Aina. Jeg får det ikke til 😉 Designet på bloggen altså. Jeg har kjøpt tjeneste hos Peter Andre Jensen. http://peterandrejensen.no/ Han og jeg planla designet sammen, jeg sto for det meste av det du ser, og så kodet de det opp for meg. kjempegreit 🙂 En par år siden nå, så jeg har vurdert å ta noen oppgraderinger, men vi får se.
  Når det gjelder beitende dyr så er jeg helt uten erfaring. du kan jo vurdere å bure plantene inne da, men det er vel ikke helt det du vil heller…

  Hei, og takk for god hilsen og tips Ann:)

 7. Hei hei! Deilige knoppe bilder, om du titter innom min side kan du se praktgullbusk, syrin, blåbær, rips, spirea mm:) Jeg er på hagevandring nesten hver dag nå.. så deilig årstid!

 8. Her har ikke trærne knoppet seg enda, så må nok vente en god stund til.
  Fint at du kan vise flotte bilder av våren. Da får man litt vårstemning lell.
  God påske!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her