Film om/med stær:

Jeg er så heldig og ha et knippe stær i hagen, til tider 20-30 fugl samtidig nede rundt foringsplassen. Videoen viser bilder av både voksen og barn, og en sekvens av stærens sang, som vel mildt sagt kan kalles pussig..

Og i det videoen sto til prossesering hos YouTube, så dukket det jammen opp et ekorn i hagen!

♡ Lykke ♡

Det kommer mao garantert ekornstoff senere i uken, sammen med fuglebarn. For for noen dager siden så spratt det endelig små fugleunger i bøtter og spann frem fra buskene. Hurra-Hurra-Hurra, for en hagelykke!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Som du steller og pusler rundt alle småfuglene dine, skjønner jeg veldig godt at de har flyttet inn! De koser seg jo glugg ihjel, ser det ut til =) Så artig det er å få følge dem på nært hold!
  Da jeg var 16-17 år hadde jeg ansvaret for sauene i fjøset, og de som tror at de er like, må tro om igjen! Og sånn er det nok med fuglene også!

 2. Jeg kan stort sett ikke se forskjell på fuglene med mindre de har en sykdom eller ringmerking, men det er stor forskjell på oppførsel mellom fugler innen ulike arter, og det er lett å se om man får ligge slik å se de over tid som jeg gjør.

  Det er jo en fryd å stelle for fuglene når de stiller opp på foringsplassen i slik mengde som de gjør akkurat nå 🙂

 3. Jeg kan stort sett ikke se forskjell på fuglene med mindre de har en sykdom eller ringmerking, men det er stor forskjell på oppførsel mellom fugler innen ulike arter, og det er lett å se om man får ligge slik å se de over tid som jeg gjør.

  Det er jo en fryd å stelle for fuglene når de stiller opp på foringsplassen i slik mengde som de gjør akkurat nå 🙂

 4. Kor heldig du e som har fått filmet både stær og ekorn på besøk 🙂
  Hos mæ e stærfamilien flyttet ut for et par uker sia, og har ikke sett noe til dem , men nu har vi en pærleugle familie som bor her, artig og følge med fugler og dyrelivet, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth 🙂

 5. […] Stæren er en kjær gjest i hagen, både fordi den er vakker, men også fordi den har så fint kroppsspråk, også er det litt ekstra stas fordi den er rødlistet. Jeg har tidligere år hatt en liten koloni av de her og er stolt av å ha bidratt til å øke bestanden litt ved å gi foreldrene hjelp med å finne mat. Jeg har blogget mye om stær før, du kan lese om den her, og se video av stær her. […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her