Spretten Søndag! Video av ekornet på foringsplassen.

Det har vært jubelbrus og lykkerus på moseplassen denne uken, for på mandag dukket det atter opp et ekorn, etter 11 ekornfrie måneder. Og etter noen dager dukket det jammen opp et til! Det første ekornet er et barn, og det er sannsynlig at det andre ekornet er moren dens, men det kan jeg ikke være sikker på.

Mannen var hjemme en ettermiddag ekornet kom innom, og det ble til at vi lagde denne lille videosnutten. Det hele ble altså til helt spontant uten planlegging og manus, så det ble mer filming på meg enn jeg synes var nødvendig, men dere får bare bære over med meg 😉

Se også videoen av ekornets stue-utflukt.
Og les mer om hva ekornet spiser på foringsplassen.

Og siden noen sikkert lurer: Den søte ekornmateren kommer fra I Gros hage, men akkurat denne er ikke lengre i sortimentet.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Koselig å se på:) Har også ekorn i hagen, men må tilstå at jeg skvetter litt når det kommer fykende fra treet og rett bort til pergolaen der jeg sitter med kaffekoppen og plutselig får et ekorn susende midt i synet. Det landet nesten på fanget mitt en gang, men er nok ikke så tamt som ditt, sommerklem fra meg:)

 2. Mona, tja, tamt veit jeg ikke om jeg skal kalle det, det er bare uredd. Det finner seg stort sett i meg, men skvetter til om jeg kommer nær, eller det fyker mot meg og så oppdager at jeg sitter der.

  Sigrid. Takk for det, og i lige måde!

 3. Så flott en videosnutt da !!!

  Og så snedig at de kom i hagen din et par dager etter at jeg var i Oslo .. Magic, hihi 😉

  Vakker søndag til deg og de spretne små !

  Ps, her i hagen går det mest i tørste aktter ved dammen og gamle frosker….samt endel albino snegler 😉

 4. Så flott video!! Jeg synes da ekornet bare var skjønt. Noe så nusselig:o)
  Koselig med et par slike gjester i hagen!!

  Takk for hilsen hos meg!

  Ha en fortsatt herlig søndag!
  Heleneklem

 5. Heisan !! Dette er koslig å sitja å sjå på. Kunne godt hatt sånne hagevenner på besøk. Ynskje deg ei god veka med fleire besøk.

 6. Så søt ;-)Noen ganger kan de komme enda nærmere også. Har et bilde i hodet av min far for mange år siden som stod rett opp og ned ute i hagen med en brødbit på hodet. Etter en liten stund kom ekornet ned fra treet, klatret oppover min fars bukseben, videre oppover armen og til hodet hans hvor det nappet til seg brødbiten. Vært morsomt med video av det, he he

 7. Herlig å se på, ekorn er så fascinerende og jeg blir aldri lei av å se på dem.
  Takk for du deler Anne.
  Ønsker deg fine sommerdager.
  Sommerklem fra Mio

 8. So good to see you comment on my blog today. I haven’t had many squirrel photos to post, so I quit Squirrel Sunday. I have several hanging around, but not doing anything worth photos. I love your little squirrels with their ear tufts and am glad that you have one again.What a cute little squirrel feeder…he knows right where to find the goodies 🙂

 9. Lene, jeg håper, men sikker er jeg ikke, de er veldig flaky disse ekorna, kommer og går. Vi får satse på at naboene ikke kapper trær eller skjæra ikke går til angrep på bol denne gangen..

  Adama, for en herlig historie!

  Takk for hyggelige kommentarer alle sammen 🙂

 10. Hellandussen, SÅ SØT!!!
  Håper at han vil besøke deg jevnlig fremover.
  Det frister nok,
  siden du er så snill og serverer en så variert og rikholdig meny.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her