Spretten Søndag: Fineste lille tyvradden…. (video)

Min manns fancy brød med masse frø i var helt tydelig populært. Så godt synes ekornungen det var at han slepet blingsen med seg halve hagen gjennom og opp et tre. Godt at den lille har hamstreinstinktene i orden!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. He-he. Fornøyd med den fangsten, vel! Jeg har hatt spretten lørdag igjen. Etter at morellsesongen uigjenkallelig er over, har det intelligente ekornet endelig sjønt mekanismen med å åpne ekornmateren med lokk. Nedi der var det nøtter, gitt 🙂

  2. Så morsom filmsnutt! Der jeg bodde før, hadde jeg mange ekorn, og de var en fryd å følge :))). Her jeg bor nå, har jeg ikke sett noen. Men jeg har et piggsvin i hagen, og det er jo artig også.

  3. For en nydelig, artig, skapning ekornet er! Og så heldig dere er som har utsikt til denne opplevelsen. Fascinerende og se hvodan han klarer å få den med seg langt opp i treet. Ha en fortsatt «vill» uke!

  4. Takk for at du deler:) Fikk nesten lyst til å hjelpe den lille krabaten siden brødblingsen var så stor;)….men han hadde jo teknikken inne

  5. Villrose, så flott da! Min fikk opplæring over tid, en pinne ble plassert så lokket bare var delvis lukket, da gikk det ganske greit å lære seg trikset.

    Og jeg er også imponert over ekornets evne til å maurere den digre blingsen. Men jeg har sett det ta med seg en diger fersken opp ett tre for noen år siden så jeg er vel ikke egentlig overrasket.

    Pinnsvin skulle jeg gjerne hatt!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her