Moseplassen fuglebarnehage – video

Jeg blir helt tussete på våren når alle fuglene mine tar med seg ungene sine til foringsplassen. De er jo så søte der de sitter og piper og flapper med vingene. Klønete og nysgjerrige, og ekstremt masete……

Videoen er satt sammen av klipp tatt opp i år og i fjor, og viser de fleste av fugleungene jeg har besøk av.
En del av fuglene er filmet gjennom ruta, så derfor er det ikke lyd på alle klippene.

Jeg veit mange slutter å mate fuglene når snøen går, men jeg fortsetter å fore til de aller fleste ungene er voksne nok til å greie seg selv. Dermed har foreldrene en stabil matkilde som de bruker for å supplere insekt og annet de finner selv, og det blir mulig for de å fostre opp flere unger.
– og vi får se de søte små 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Så herlig og veldig greit å høre at det er flere som forer fuglene på denne tiden.
  Her jeg bor ser de litt rart på meg for her fores det
  nesten året rundt.
  Ha en fin helg

 2. Jeg er imponert!
  Over måten du har tilrettelagt så gode forhold for dine fuglevenner, over filmingen, og sist, men ikke minst, over alle artene som så besøker deg så flittig.
  De stortrives der. Det er jeg sikker på!
  Entusiatisk klem og hilsen fra meg.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her