Mosesmykke :)

Det har ikke vært så mye av det etter at jeg ble dårlig, men jeg er veldig glad i å lage ting, og da spesielt ting som kan brukes. Noe av det jeg har puslet med før er å lage smykker, gjerne uhøytidelige smykker i alternative materialer. Den siste måneden har jeg vært litt bedre, og har hatt overskudd nok både til å være noen timer på bryllupsfest, og til å kose meg med å lage smykker til festen!

Mosesmykket ble til mens jeg satt og ventet på å bli hentet for bryllupsfesten til min manns bror. (Hurra for Maria og Audun!) Jeg var ikke riktig fornøyd med smykket jeg hadde på, og så så jeg noe mose… Vips, et mosehjertesmykke! Jeg tok rett og slett et tynt flak mose og klippet ut et hjerte, tredde en smykkevirre gjennom og satt på en lås. Perfekt pynt for mosegale Anne 😉

Det andre smykket ble også til til et bryllup. Jeg synes kjolen jeg skulle ha på meg var kjedelig og jeg ønsket meg et smykke med trøkk. Siden jeg ikke hadde energi til å gå i butikker å lete så tittet jeg litt i gjemmene mine, og endte opp med å lage dette kjedet av plastperler (slike som selges for barn), smykkevirre og en enkel lås. Relativt raskt å sette sammen, og riktig festsprudlende.

Fantastisk å endelig ha overskudd nok til å orke delta litt på fest, og herlig å kunne trylle frem festtilbehør selv 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Anne, Anne…. så KUUUUUULT! Mosesmykket var helt fantastisk! Og perlene er skikkelig bli glad-smykke 🙂
  Jeg går ofte med armbånd som lillefrøkna mi har laget til meg -fargerike og deilige!
  Fint å høre at du har det litt bedre for tiden! Håper det vil vare lenge!
  Klem
  Lise

 2. Så hyggelige kommentarer da 🙂
  Smiler godt nå kan dere tro, det er jo litt stas med skryt, thihi.

  Ja, det er godt å være friskere! Det kommer av en ny medisin, og jeg er advart om at jeg kan regne med en dårligere periode snart, så det nytes til fulle! Jeg er jo vant til at det svinger, men setter pris på alle skritt i rett retning 🙂

 3. Så hyggelige kommentarer da 🙂
  Smiler godt nå kan dere tro, det er jo litt stas med skryt, thihi.

  Ja, det er godt å være friskere! Det kommer av en ny medisin, og jeg er advart om at jeg kan regne med en dårligere periode snart, så det nytes til fulle! Jeg er jo vant til at det svinger, men setter pris på alle skritt i rett retning 🙂

 4. Hei.
  Så fine smykker.
  Veldig søtt mosesmykke og jeg elsker jo perler i alle varianter.
  Tenker det frisket opp antrekket 🙂
  Så kjekt at du har vært friskere og hatt overskudd til å være med i bryllup. Håper den gode formen varer.
  Klem 🙂

 5. Åhh, så flott. Bare ideen om gå med et smykke av mose er jo helt herlig.
  Fargesmykket var også tøft. Deilig å bruke farger når energien er på vei tilbake.
  Flink du, Anne!

 6. Så kul du er! 🙂 Utrolig stilig mosesmykke, som er veldig passende for en «Anne Mose», som jeg omtaler deg som, når jeg snakker med familie om konkurransene dine. 🙂

  Det er godt at du har kommet deg i bryllup, og at du generelt sett føler deg bedre. Enjoy!

 7. Klart man må ha mosesmykke når man har moseplassen! Deilig å kunne være litt kreativ, supert at formen er bedre!

  Til jul lagde jeg mosehjerter vha pepperkakeformer (etter inspirasjon fra siden din). Synes de er så artige jeg at her henger de fortsatt til pynt på noen lerkegrener! Ja, ja nå kan de jo likegodt henge der frem til neste jul….

  Fortsatt god sommer!

  Hilsen Gry K

 8. Så fine smykke Anne! Og så veldig-superbra at du er bedre. Det er herlig å kjenne ett snev av energi nåe en har vært uten en periode! Nyt det! Og takk for at du en er kilde til energi for oss andre.

  No om dagen gir du meg energi hele tia. Eg vant erteblomsterfrø av deg tidlig i vår, og no blomstrer de til fulle! De er bare såååå utrolig fine, og lukter såååå godt! Aldri før har eg sett erterblomster som ser ut til at de har fått ett strø kakao over seg! Det er en fryd og lykke å se blomstene og nyte sommeren!

  Tusen takk, og god god bedring til deg! Det er mange som tenker på deg:)

  Klem Line

 9. Tusen hjerltig takk for alle de fine koselige kommentarene!
  Det er nå litt typisk at jeg sa at jeg var bedre, for så gikk det jo over… Nå er jeg på vei hjem fra ferie og hele hjemreisa ble i jo utsatt fordi kroppen gikk i streik. Men, men, totalen er i pluss den altså, bedre betyr bare ikke bedre hver dag 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her