Byggverk i hagen, tre eksempel


Fire fjonge eksempler fra hagen til Villa Furulund som jeg besøkte i dag på Oslo Åpne hus. Benken er forresten flyttbar, den henger på en skinne!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Ja, nå har jeg meldt meg på – og det ble ingen tulipanplanting i dag heller… det renner vann inn i hullet når jeg graver. Kanskje jeg må sette tulipanene i krukker i år… God søndag. Hanne

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips