Spretten Søndag. Udmerkede bordvaner!

Husker du den lille ekornungen som slepte med seg en brødskalk opp treet? Den samme luringen oppdaget noen dager senere nok en brødskive, men denne gangen ble den sittende med den i hagen og spiste riktig så pent.

Og selv om han jo ikke spiser ved et bord så må da dette kalles gode bordmanenrer? Eller i det minste ufattelig sjarmerende ;)

Har du lyst til å fore ekorn? De er virkelig ikke brettu og spiser mye forskjellig, og selv om de har en tendens til å stikke av med maten så roter de i det minste ikke. Om du vil ha noen ideer for passende ekorn-mat så kan du lese om det her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. 3 faste ekorngjester her nå, de er temmelig uvenner jager hverandre bort fra foringsplassen. De okkuperer atutomatene her i lange perioder om gangen, Artige å følge med på. Ha en fin dag, Anne.

  2. Ekorn er skjønne og frekke! Min husbond kaller meg et ekorn av og til, sikkert fordi jeg er rask i vendingen og spiser mye nøtter. Skal ta det som et stort komplement fra nå av, he he

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her