Missunnelig flaggspettsøndag…….

Dette er en ekornmater, den maten som ligger der er eksklusiv for ekornet som elegant løfter opp takluken med nesa. Smart liten krabat nemlig.

Flaggspetten har i lengre tid vært veldig irritert på denne materen, den vil også ha av godsakene på innsiden skal vite! Flaggspetten har en utrolig bøyelig nakke, men er nok ikke smart nok til å forstå at den kan løfte opp lokket med nebbet. Men det finnes løsninger på de feste problem, og hoder kan brukes til mer enn å tenke….

Håper du har en fin søndag!
Her skinner solen og nekter å bukke seg for Kong Vinter 🙂 Mannen er ute og henger opp fuglematerene igjen, de ble tatt ned i forbindelse med at treet de hang i ble hugget og nå  var det på høy tid å finne ny plass for de. Skal bli spennende å se om jeg får noe serlig besøk i vinter, vi får krysse fingrene.
.


Flaggspetten ser lengselsfullt bort på det fråtsende ekornet….

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Smart og flott ekornmater. Herlige bilder også!
  Kos dere i sola. Her blåser vi nesten bort og jeg tror neppe vi får komt oss ned til byen for å se grana blir tent 🙂
  Ønsker deg en herlig første søndag i advent
  Klem Tonje

 2. He he! Artig og fint innlegg! 🙂 Ja den fant at av det, flaggspetten! Klart den er også sulten.. Stilig mathus, og ekornet er smart til å finne ut av ting, men jammen fant flaggspetten råd også! =D

  Ha en god adventstid! 🙂

 3. Her spiser flaggspetten ivrig fra meisebollene jeg har lagt i en sylinderformet holder, og ser ut til å være fornøyd 🙂

  Men, mitt problem er at ekornene (tror jeg har to stykker) gnager i stykker alt jeg henger ut… Forrige uke tok de knekken på en sånn sylinderformet stasjon for frø (av plast), og nå er de halvveis gjennom en melkekartong med hjemmelaget meisebolleblanding.

  Jeg vil jo gjerne ha dem her, og hang derfor opp noe i et nytt tre, slik at fuglene kan være i det ene, og ekornene i det andre, men det hjalp liksom ikke 🙂

  Hvordan kan jeg lage en matstasjon til dem som de ikke stikker av med eller gnager i stykker? Må jeg gå til anskaffelse av kun ting i metall/glass, mon tro?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her