Slik ser hagen ut nå. Grus og forskaling, ittno grønt… (video)

Bli med ut i hagen og se på galskapen…. Drømmehagen er under bygging, men er ikke helt på drømmestadiet enda 😉
Si i fra om det er noen som ønsker å se mer av noe bestemt, jeg har tenkt å vise mer av muren og trappa ettersom støpingen stiger frem, men ellers så kan jeg ikke riktig forstå at det er så mye å se på for tiden. Gleder meg til snøen kommer og dekker over all grusen, og til våren naturligvis 🙂

Video av hagen før vi rev den opp samt tegninger og beskrivelse av det vi endrer finner du via stikkordet «prosjekt hagetransformasjon«.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Ikke så koselig å se på nå, men du verden hvor fint det kommer til å bli 🙂 gleder med til vår/sommer blogging fra moseplassen. Ha en kjempefin kveld.

  2. Gleder meg også til våren. Til å se hvordan det blir.
    Jeg håper snøen venter litt her…til vi har fått opp muren til tilbygget vårt;)

    Herlige de bildene under var da.
    Lurer på om jeg skal lære ekorna her at det går ann å lukke opp materen. De har IKKE skjønt der her asså!

  3. Gleder meg også til våren. Til å se hvordan det blir.
    Jeg håper snøen venter litt her…til vi har fått opp muren til tilbygget vårt;)

    Herlige de bildene under var da.
    Lurer på om jeg skal lære ekorna her at det går ann å lukke opp materen. De har IKKE skjønt der her asså!

  4. SÅ moro å se, Anne! Jeg kjente igjen eiendommen fra tegningene, men man får jo et mye bedre inntrykk og forståelse når man ser de faktiske forholdene. Gjennomtenkte endringer og mye kunnskap i plnleggingen her! Veldig spennende (og sikkert utfordrende) å bo midt i byggeplassen. Men så får du jo fulgt opp arbeidene tett og har kontroll på det som blir gjort. Dette blir lekkert!

  5. Våren byr på spenning ja, virkelig 😀

    Ninni, jeg har jo ikke bodd her, jeg flyttet ut og var borte i 2.5 mnd, kom tilbake for litt over en uke siden. Hadde vært altfor mye bråk og ståk for meg, og dessuten hadde vi ikke kloakk pga at den var tett (noe som var deler av grunnen til at vi gjorde arbeidet i høst) og fordi huset ble pusset opp.

    Marte, sett en pinne i ekornmateren så lokket holdes oppe til de de oppdager at det er noe oppi, så kan du gjøre pinnen kortere/flytte på skrå til de har skjønt konseptet, var slik jeg lærte opp mine.

  6. Jeg vet at du har bodd like ved Maria 🙂 Men tenkte nå og fremover, for det er vel en del arbeider som gjenstår. Når regner dere med at de er ferdige?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her