Juledekorasjon med kuler, tulipaner og kongler.

Julefiseringen er i gang, og i dag ble adventsfatet transformert til julefat. Hjerteranken og konglene ble beholdt, en rekke ulike røde kuler ble lagt til, samt syv tulipaner som står i små glass»vaser» (jeg har sånne som kommer med flytende medisiner for sprøytesetting, men du kan bruke feks eggeglass eller telysglass).

Huset er altså i pyntemodus for tiden, dvs utrolig rotete… Men det er veldig koselig å plukke frem pynt jeg har hatt siden jeg var barn, og alle eskene og pakkepapiret utover alt gir jo en egen stemning. Julestemning 🙂


Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Nydelig dekorasjonen ble!
    Her pyntes det også litt etter litt til jul. Regner med at det blir veldig julete med det samme juletreet kommer inn i stua 🙂 Gleder meg til det!
    Nyt mandagskvelden!
    Klem Tonje

  2. Lekkert og skikkelig julete. Har julestemningen din kommet sigende? Jeg gleder meg til ro og samvær med de jeg er glad i og god mat. Ha ei fin siste adventsuke.

  3. Det begynner å hjelpe på nå Tua 🙂 Jeg prøver å ta ett og ett rom, og så ignorere alt rotet på stua (etter åpne esker og pakkepapir osv)

    Judith, håper jeg også, du får gjerne fortelle!

    Tonje, juletre hjelper ja! Jeg har pleid å pynte det på lille julaften, i år tror jeg det blir litt før.

  4. Det begynner å hjelpe på nå Tua 🙂 Jeg prøver å ta ett og ett rom, og så ignorere alt rotet på stua (etter åpne esker og pakkepapir osv)

    Judith, håper jeg også, du får gjerne fortelle!

    Tonje, juletre hjelper ja! Jeg har pleid å pynte det på lille julaften, i år tror jeg det blir litt før.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her