Spretten søndag med Snipp og Snapp-videoer!

Snart jul gitt!
De siste dagene har jeg laget fuglemat til julefugletreet, dekorasjoner til heimen,  vi har handlet julegaver og mannen kom akkurat ned fra loftet med julepynten. Men julestemning har jeg slettes ikke kommet i. Og så kom jeg på disse krabatene her, det har blitt tradisjon at de får låne en Spretten Søndag for å glede dere på, og «vips», julestemning 🙂

Pluto og Mikke går ut for å hugge juletre, og får med Snipp og Snapp på kjøpet. (1952)

Donald Duck og Pluto er også en tur i skogen for å hugge juletre. Snipp og Snapp blir nysgjerrige, og ender opp i en liten krig med Donald om alt julegodtet hans. (1949)

Og så har jeg lyst til å vise dere den første filmen hvor Snipp og Snapp opptrer. Den er ikke julete, men det er nå litt artig å se hvor det hele startet. (1943)

.

Over her finner du alle 22 (gamle) snipp og snapp videoene som har blitt laget, satt sammen i en spilleliste. En par timer med hygge ligger fremfor deg, om du ønsker 🙂
(Kan også sees direkte på Youtube, hvor det er enklere å hoppe mellom filmene)

Håper du har en finfin førjul! 🙂

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips