Video av januargjester på foringsplassen

Noen dagers filming av foringsplassen jeg ser fra sofakroken 🙂
Heldige meg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg skulle gjerne vært så privilegert å sett dette fra sofakroken. Jeg bor i 2. etasje og har egentlig lyst til å få til noe utenfor et vindu. Det som egner seg best da er vell et brett?
  Men jeg lurer også på om du har et tips til hvordan man kan lage et sånt rør med fuglemat selv? Jeg ser for meg ei flaske med hull, men hvordan skal man få til «sittepinner»?

 2. Christin, jeg har sett ideer på slik hjemmelaget flaskemater, da stikker de bare en grillpinne rett gjennom et mindre hull like under det store, så blir det en pinne på hver side.
  For mating i 2. etage kan du igrunnen bruke det som passer så fremt du får hengt det opp. For oppheng så kan du bruke noen vinkelhjern (finnes fine for ampler) som du fester på vegg ved siden av eller over vinduet og så henger du mater ned fra det. Eller feste noe like under vinduet.

  Randine, god helg til deg også 🙂

 3. Her har du virkelig gjort en god jobb! Så mange forskjellige fugler du har i hagen din, det må være morsomt å se på ja! Og masse god mat har de også i restauranten din ser jeg! 🙂

  God helg! 🙂

 4. Ja du er heldig som har et så yrende fugleliv rett utenfor. Skjønner de koser seg oss deg ..
  Vi har mest forskjellige meiser, men har også sett ekorn og hakkespett.
  Takk for titten! 🙂
  Ha en god helg!
  Klem Lisa

 5. Ekorn savner jeg veldig Lisa, har ikke vært her på lenge nå (som jeg har sett da). Men ellers så er jeg godt fornøyd med variasjonen av fugl, det er en par til som ikke har kommet med på film, hyggelig med variasjon.

  Takk Viola og Sigrid, god helg til dere og 🙂

 6. Hei Claus, hyggelig å høre fra deg 🙂
  Jeg kaller fuglene for vinterhagens blomster, det er jo da de synes best og da det er minst annet å se på. Men det nok på våren jeg setter størst pris på de, for da kommer alle de små fugleungene hit til hagen for å spise 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her