Claus Dalby leter etter skandinaviske drivhus til ny bok

Har du et drivhus som er unikt? Som står i et sjarmerende miljø? Claus Dalby er på jakt etter drivhus i Skandinavia til en ny bok og vil svært gjerne ha tips! Både store og små hus er interessante, og husk at om ikke alt er helt perfekt så er det mye en fotograf kan trylle vekk  😉

Nå er jeg sikker på at det er mange der ute som er usikre om deres hus er det Claus er ute etter, og sikkert enda flere som ikke riktig tør å stikke hodet frem og vise seg frem. Men det synes jeg altså ikke dere skal være bekymret for! Claus er svært hyggelig og ikke det minste skummel så send han en epost. Mer informasjon og epostadresse finner du her.
.

Claus Dalby er vel kjent for de fleste hageentusiaster? Han har skrevet en hel serie hagebøker blant annet boken Drivhusdrømme som ble utgitt i 2007, den kan kjøpes fra Claus sitt eget forlag Klematis, og det er mulighet for å bla i boken! (Resten av Dalbys bøker finner du her). Han har dessuten deltatt i flere hageprogram som alle er blitt sendt i Norge: Haven i Hune, Drømmehave og Drivhusdrømme.

Og ikke minst så har Claus en helt fantastisk blogg Haveliv. Anbefales!

Så altså, enten du har et drivhus bygget av gamle vinduer eller nøye tilskårne vinduer, et lite veggdrivhus eller en diger utepaviljong. – Jeg håper du kontakter Claus. Har du venner som har et slikt drivhus så håper jeg du tipser de. Og du, fortell gjerne oss alle om det fine drivhuset ditt i kommentarfeltet også. Gjerne med lenker, jeg veit det er svært mange som er nysgjerrig på drivhusbygging!

Jeg holder forresten på med en stor inspirasjonspost til lekre drivhus (en kan kjøpe). Det er faktisk et godt utvalg der ute og jeg viser gjerne vei 🙂 Kommer i løpet av denne uken, muligens neste (konkurransen tar opp mye tid så ting må skje litt på langen).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Eneste ulempen er at mitt drømmedrivhus fortsatt står fast i hodet, og ikke ute i hagen… Men jeg har begynt å samle sammen gamle vinduer og materialer, så vi får se hva sommeren bringer. 🙂
    Måtte bare inn og kikke på bøker og blogg. Endte med at jeg bare måtte kjøpe, selvfølgelig… 😉 Og så SÅ fin omtalelse du fikk på bloggen hans, Anne! Gratulerer! 🙂

  2. Amalie, så håper jeg det blir noe av drivhuset ditt! Det er så morro med hjemmelagede drivhus 🙂

    Krepsemor, hadde du ikke fått med deg Claus allerede? Da var det da enda godt du oppdaget han nå 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her