Vinterglede: Islykt med lav

Vinter og frost kan gjøre nytte for seg de også, i natt ble minusgradene brukt til å lage en islykt 🙂 Lykten skal gis vekk, men jeg lager de ofte for å ha inne på bordet, eller ute i en krukke. Koselig å ha, enkelt å lage.

Synes du det ble fint? Les mer om formen og se andre islykter jeg har laget 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Krepsemor, vel verdt pengene. Mye enklere enn å styre med dobbel-bøtter.
  Jeg bruker gjerne slike lykter som vertinnegaver, koselig å ha med noe annet enn blomster, uten at det blir nok en ting mottaker må lagre.

  Vibeke, god helg til deg og!

 2. Åhh så nydelig og spennende med mose!! Dette må jeg prøve for det har jeg aldri gjort før:-) Men må nok bruke bøtter. «Endelig» frost her.

  Nytt bidrag til din herlige konkurranse er sendt inn.

  ha en koselig lørdagskveld!

  Klem:-)

 3. Så nydelig islykt! Lekkert med mose til 🙂 Jeg kom plutselig på at jeg har en nesten-ferdig stående ute, som bare må løsnes. Laget i en kasserolle med lita bøtte inni. Jeg pyntet med kvister, kongler og tørkede appelsinskiver. Blir den bloggbar kommer det vel bilder på Turid Uten Tresko etterhvert. Får vel kjøpe en sånn form, de er smarte 😉

 4. Fantastisk:) Jeg har ofte tenkt å lage en is lykt, men med bøtter og kar. Jeg får gå ut å finne en slik form, for jeg tror resultatet blir bedre slik.
  Takk for kommentar inne hos meg og bobledressen hadde jeg i 3-4 års alderen (73/74)
  Klem
  LIza

 5. Det er lav altså jenter 😉
  hehe, dere er dog tilgitt for bommen, jeg sier ofte mose om lav sjøl jeg, og den på fatet er litt uvanlig (hengelav sanket etter julestorm i sverige faktisk).

  Så morro at dere likte lykten, jeg hadde helt glemt vekk lykteproduksjon jeg, men nå er jeg i siget igjen så da blir det flere fremover.

  Gleder meg til å se lyktene deres også!

 6. Det er lav altså jenter 😉
  hehe, dere er dog tilgitt for bommen, jeg sier ofte mose om lav sjøl jeg, og den på fatet er litt uvanlig (hengelav sanket etter julestorm i sverige faktisk).

  Så morro at dere likte lykten, jeg hadde helt glemt vekk lykteproduksjon jeg, men nå er jeg i siget igjen så da blir det flere fremover.

  Gleder meg til å se lyktene deres også!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her