Mose og hvitveis, idyllisk og vårlig helgdekorasjon!

Mose blir jo aldri feil og er yppelig som underlag for vårblomster. Dette fatet har jeg hatt stående slik i noen uker, og så bytter jeg ut blomstene litt ettersom hva jeg finner i hagen, både fra bed og i krukker. Veldig koselig og veldig rimelig dekorasjon.

Akkurat denne mosen har jeg forøvrig fått av Inger Marie på Hagerommet, det er en type som tåler godt å tørke og som er så tett i luggen at den danner noen superdekorative puter.

Nå er jeg klar for helgen, og klar for påsken. Det blir hjemmepåske på meg, men det blir tid med familien og koselige prosjekter og ikke minst masse hageglede 🙂

Håper du også har fine planer for helgen og påsken, og at solen skinner på deg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

21 KOMMENTARER

 1. Det var jo riktig smart- og kjempelekkert! Jeg har kjempesans for mose og synes den har for liten plass i de fleste hager! 😉 Mer japansk inspirasjon til folket! 😀
  Den passet jo ypperlig som bakgrunn for dine vårblomster også – og så smart med reagensglassene med vann du kan ha vårblomstene i!
  Ønsker deg en riktig fin påske Anne!
  Stein

 2. Tusen takk for koselige kommentarer *klem*

  Stein, det er medisinglass. Sånne som det er sprøyteveske i, kjekt med gjennbruk! De er ganske små og lave og står godt.

 3. Likte veldig godt det at det ikke var så mange elementer. Veldig koselig 🙂 Lur måte å ha lite utgifter på dekoren!
  Kos deg med hjemmepåske. Det blir det her også – med litt hageting og starten på malearbeidet av garasjen 😉

  Klem Lene

 4. Kvitveis – noko av det finaste eg veit! Det var ein virkelig fin dekorasjon. Eg må visst ta meg sammen og pynte litt her også no, før påska er over oss.

 5. Veldig hyggelig at dere likte dekorasjonen, og takk for påskehilsner 🙂

  Materialene er enkle, og det er enkelt å sette sammen, men det er godt samspill i dekorasjonen og den lekre mosen danner et landskap sånn at den faktisk ikke oppleves minimal eller naken eller strippet. Det er veldig morsomt når jeg får få ting til å snakke så godt sammen, og så blir jeg ekstra glad når andre også synes det blir fint 😉

 6. Så fint det ble! Jeg har prøvd meg på å bruke mose, men det blir liksom ikke så bra når jeg gjør det 🙂 Må nok øve meg mer.

  Ønsker deg en god påske!

 7. Mose finner du jo i skogen Elly, eller på gamle industribygg, eller i grøftekanter, nå er det jo ideell tid å plukke på, lite annet som skjuler den.

  Takk Ellen, Elly og Solhatt 🙂

 8. Kjempe koselig og enkel dekorasjon, og så godt som gratis 🙂

  Nå vet jeg hva jeg skal gå på jakt etter i morgen 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her