Det er freddan for linerla ;) Det bys på helgevask og heftig kurtise!

Det er noe helt eget å kunne følge dyrene tett på i deres daglige liv. Ekstra artig når de er så sammarbeidsvillige som denne linerla, snakk om fotomodell!
Det er ikke så enkelt for meg å få tatt bilder av dyrene i hagen nå etter at vi startet på hagetransformasjonen. Men jeg fant noen arkivbilder som jeg ikke tror jeg har publisert før, og så legger jeg ved video fra i fjor som jeg synes tåler gjensyn, jeg veldig stolt av å ha greid å fange den paringen.

Linerla er en nydelig liten skapning, hyggelig hagegjest som kan være ganske tillitsfull, og kurtisen er i full gang utenfor her 🙂

Jeg har tidligere skrevet fakta om linerla, og vist frem bilder hvor barn mates.– husk bildene blir som alltid større om du klikker på de.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Husker godt at bestemor fortalte meg om Linerla. Når Linerla hadde kommet, da var det vår, og om jeg så den forfra eller bakfra førte gangen, så skulle sommeren bli deretter. Nå husker jeg ikke hva det var.

  Kjempe flotte bilder du har tatt.

  Ønsker deg en fin fredag.

 2. Herlige bilder og kul film 🙂
  Linerla kom til meg for første gang i år, for en uke siden. DA føltes det som ordentlig vår.

 3. Husker godt at bestemor fortalte meg om Linerla. Når Linerla hadde kommet, da var det vår, og om jeg så den forfra eller bakfra førte gangen, så skulle sommeren bli deretter. Nå husker jeg ikke hva det var.

  Kjempe flotte bilder du har tatt.

  Ønsker deg en fin fredag.

 4. Så artig film du har fått til, Anne! Morsomt å se som han gjør seg til, og ikke gir seg =) Både jeg og mannen satt her og humret 🙂

 5. Hehe – gøy å se! VELDIG som han blåser seg opp 🙂 Her i hagen har jeg nesten ikke sett småfugl etter at vi sluttet å mate da snøen gikk. Tenkte jo at mating er noe man stort sett bedriver på vinteren når det er vanskelig for småfuglene å få tak i mat… Får luske litt rundt i nabolaget og se om det er andre som mater fremdeles og således har mer lukrative hager 🙂

 6. Hei Hege.
  Jeg mater fremdeles, og slutter aldri før et stykke ut på sommeren. Ved å fortsette å mate så gir jeg fugleforeldre en bedre mulighet til å fostre opp små, og jeg får gleden av å få fuglebarn på besøk ved foringsplassen.

  Oritologene er ikke helt enig med seg selv, men de fleste mener at det er bra å fortsette å mate, de som er mot at man mater nå er ofte også mot at man mater i det hele tatt..

  Takk for koselige kommentarer!

 7. Hei Hege.
  Jeg mater fremdeles, og slutter aldri før et stykke ut på sommeren. Ved å fortsette å mate så gir jeg fugleforeldre en bedre mulighet til å fostre opp små, og jeg får gleden av å få fuglebarn på besøk ved foringsplassen.

  Oritologene er ikke helt enig med seg selv, men de fleste mener at det er bra å fortsette å mate, de som er mot at man mater nå er ofte også mot at man mater i det hele tatt..

  Takk for koselige kommentarer!

 8. Da startet jeg å mate igjen jeg og og nå er det atter fuglefest i hagen 🙂 Det er jo bare knallgøy! Håper vi er så heldig å få se noen fuglebarn her også etterhvert 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her