Regndiamanter på vårblomstring

Det har regnet mye i det siste, men innimellom bryter skydekket opp og solen skynder seg ned for å lyssette alle diamantene. Resultatet er vakkert, og jeg har forsøkt å fange litt av det.
– Husk, alle bilder på Moseplassen blir større om du klikker på de!

Bildene viser:
– Brunnera ‘Looking glass’, tusenfryd, ukjent tulipan, marikåpe.
– tulipan, pinselilje ‘Toto’ (kjøpt i potte, veit ikke om den er herdig), tusenfryd., ser ut som rutelilje men har jeg det altså?
– Heuchera, flekklungeurt, helleborus niger, tulipan.
– Papegøyetulipaner, Primula ‘Silver Lace Black’, stemor, heuchera.

God helg alle sammen! Håper det blir vær så dere kan kose dere i hagen, enten det brukes med kaffekroken i solkroken eller på knærne i bedet 🙂
Regn er nyttig, og lager pene assesoarer, men det hadde vært fint med litt sol og varme nå altså, eller hva?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Så flotte bilder med diamanter på, idag har sola skint her, så da har æ holdt på ute i hagen og raka furukongler og granbar på den sia i hagen som ennu ikke er ferdig ordna, det har vært så surt og kaldt her, at motivasjonen til og holde på ute i hagen har vært minimal, men så snart sola titter fre, vækner man til liv igjen og hagelysten kommer frem :)’Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth <,)

  2. Alle desse fine blomane i hagen din? Skulle ønske eg hadde så mange forskjellige….eg håpe ein hagefe kjem og drysse flotte blomar over hagen min 😉
    Ha ei fin helg, og håpe det snart er sol att 🙂

  3. I morgen melder de om sol hos meg – gleder meg!!! Da blir det hage hele dagen!
    God helg – håper den blir fylt med nok overskudd til hagegleder.
    Hilde

  4. Venke, alle er fra hagen her ja. Men det som ser mye og raust ut her er egentlig gissent og blomsterfritt i hagen. Rart med det, når en tar runden og fotograferer så blir det lille man har mye større.

    God helg alle sammen 🙂

  5. Hei Lisa 🙂 Så hyggelig at du synes bildene er fine! Jeg har et Olympus speilreflekskamera, enklere modell, og så bruker jeg en makrolinse. Speks her: http://moseplassen.com/about/kamera/

    Bildene er tatt med automat på (og blits av), jeg kunne fått finere bilder ved å kjøre manuell, men jeg har aldri kommet så langt som til å lære meg det.

  6. Hei Lisa 🙂 Så hyggelig at du synes bildene er fine! Jeg har et Olympus speilreflekskamera, enklere modell, og så bruker jeg en makrolinse. Speks her: http://moseplassen.com/about/k

    Bildene er tatt med automat på (og blits av), jeg kunne fått finere bilder ved å kjøre manuell, men jeg har aldri kommet så langt som til å lære meg det.

  7. Hei Lisa 🙂 Så hyggelig at du synes bildene er fine! Jeg har et Olympus speilreflekskamera, enklere modell, og så bruker jeg en makrolinse. Speks her: http://moseplassen.no/about/ka

    Bildene er tatt med automat på (og blits av), jeg kunne fått finere bilder ved å kjøre manuell, men jeg har aldri kommet så langt som til å lære meg det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her