Spretten Søndag: ooo, tør jeg dette da?…..

Den var veldig søt denne lille karen. Lurte leeenge på om han skulle våge seg frem til de spennende solsikkefrøene der framme. Mamma hang nemlig i maten over, og hun var ikke glad for å få spisingen forstyrret… Men, tilslutt dristet han seg da frem, og ble belønnet med deilige solsikkefrø 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Veldig søte naboer du har:) Tenker det ikke er lett å få de sprettballene til å sitte i ro å posere som han på bildet.

    Gjerne legg til bloggen min igjen når du får tid, tenker det blir 99% hageinnhold. Takk for kommentar, og gøy og bli husket:)

  2. Anniken, de sitter overraskende ofte i ro faktisk, når de som her lurer på å gå og spise, og når de spiser. Men er de på farta så er de nær umulig å fotografere, for da går det fort! Veldig enten eller igrunnen. Og jeg legger deg på listene i løpet av noen dager, hyggelig at du er igang igjen 🙂

    Isabella, god mandag til deg også!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her