uææ, i morra kommer anleggsgartnerene igjen!

Som dere vel har merket så er vinteren nå over, og det er på tide å få grunnarbeidene til hagen ferdig.. Og i dag kom telefonen: i morgen er anleggsgartnerene her.
Hurra!

Men. Så viser det seg at de slettes ikke har tenkt å begynne arbeidet i den rekkefølgen jeg hadde regnet med, de skal grave først der vi hadde trodd de skulle grave sist…. Så nå har jeg litt logistikkproblemer, forverret av at mannen er i Korea. Og dessuten så gruer jeg meg kraftig til å ha masse folk og maskiner rundt husveggene, jeg blir rett og slett sliten av det. Det blir morro at noe har skjedd, men ikke så morro at det skjer, lissom. Jeg liker å ha hagen for meg selv, i ro og mak 😉

Og så må jeg jo innrømme at det ikke er videre motiverende at det som skal gjøres denne uken er så kjeeeedelig. De skal egentlig bare flytte rundt på masser og gjøre annet som ikke direkte synes. Men det må jo bare gjøres, og til neste uke skal mannen fylle jord i bedene, det blir gøy!

Slik skjer det ut i dag, snart ser det endelig ikke sånn ut lenger!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

 1. Oi, så spennende. Gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet=) Lykke til=) Selv om det er et ork å ha masse folk rundt veggene… Vibeke

 2. Hehe, jeg veit jo at jeg klager en smule over ett luksusproblem nå altså 😉 Men jeg lever liksom i en liten boble her oppe, ganske skjermet fra omverdenen, så det er litt skummelt å miste kontrollen.

  Jeg gleder meg også til å se resultatet, jeg får nok ta på kikkerbrillene 😉

 3. Å ja det er kjedelig med grunnarbeide og det er jo ganske tungt.
  Men dette gleder jeg meg til å se når det begynner å ta form .
  Stå på dette blir så fint , Marit.

 4. WOW så spennende, selv om det er litt mas å ha maskiner og fremmedfolk så tett innpå;) gleder meg til å se fortsettelsen:)
  Ha ei flott uke.
  Klæm fra AnKa, som kommer til å følge med hvor fint du kommer til å få det:)

 5. Det blir ekstra deilig når det er over. Da kan du nyte en deilig hage! Jeg er sååå lei bygging at jeg tror jeg kreperer. Ahh…nei jeg får vell holde ut.
  Men….tror ikke vi skal bygge noe mer på en stund.
  Blir virkelig spennende å se når det blir ferdig.
  Lykke til!

 6. Blir nok unektelig litt kaotisk mens det står på, men TENK SÅ FLOTT det kommer til å bli når hageanlegget ditt står ferdig! :o))) Denne uken har vi gått løs på en «håpløs» del av hagen hjemme hos oss også, jordmasser skal flyttes, ny stein skal på plass, men når vi er ferdige med det er hagen vår endelig ferdig! ;)) En herlig følelse etter årevis med kaos! 😀 …Vel – kremt – heeelt ferdig får jeg da inderlig håpe at den aldri blir, -til det er jeg alt for glad i nye små prosjekter! ;))) Ha en fin uke, og masse lykke til med realiseringen av hageplanene! Gleder meg til å følge med på utviklingen! :0)

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

 7. Hei, så utrolig spennende!
  Vi er også igang med graving i hagen, har fått besøk av en diger gravemaskin og blir bare nervøs når jeg ser den ….. Men resultatet kommer til å bli kjempebra!

  Masse lykke til imorgen! Jeg skal kose meg med gravingen gjennom vinduet 🙂

  Klem Meg

 8. Hehe, jeg veit jo at jeg klager en smule over ett luksusproblem nå altså 😉 Men jeg lever liksom i en liten boble her oppe, ganske skjermet fra omverdenen, så det er litt skummelt å miste kontrollen.

  Jeg gleder meg også til å se resultatet, jeg får nok ta på kikkerbrillene 😉

 9. Spennende at så mye skal skje på en gang! Jeg forstår din lyst til å ha kontroll over det hele, men noen ganger må en overlate ting til andre. Det blir helt sikkert fint etterpå! 🙂

 10. Hei, så utrolig spennende!
  Vi er også igang med graving i hagen, har fått besøk av en diger gravemaskin og blir bare nervøs når jeg ser den ….. Men resultatet kommer til å bli kjempebra!

  Masse lykke til imorgen! Jeg skal kose meg med gravingen gjennom vinduet 🙂

  Klem Meg

 11. Det kommer jo bli når det er klart så du må bare holde ut, men det er sikkert et slit mens det står på.

 12. Nå er nytt tegningssett med mål på printet ut, med følgebrev med div beskjeder, bla om at jeg kommer ut når jeg har fått boota hjernen (det kan nemlig ta sin tid, den funker ikke før den funker,ingen vits å prøve å snakke før den tid).

  Tegningen ligger midt ute på grusflata på en arbeidsbukk, så det er ikke mulig å overse den. Med mindre det plutselig regner da, da blir den ikke en tegning lengere..

  Gruer meg til å vokne kl 0700, håper de ikke kommer sååå tidlig….

  Og takk for heiaropene! Og en trøst å høre at det er flere andre der ute med ambivalente følelser om oppussing…

 13. Nå er bråkebiten over, og det gikk så fint så. Ny bråkebit på mandagen-søndagen, men det står mannen for så det blir ikke like tidlig og ikke så invaderende.

 14. Så flott at det verste er over! Det tar på å ha arbeidsfolk rundt seg, enten det er ute eller inne. Men når man er på den andre siden av det kjipe, er det verdt det 🙂 Ser at nå begynner moroa, bedene tar form med jord og så kommer rosinen i pølsa; plantene! Da er det julaften 🙂 Kos deg!! God helg 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her