Jeg har de snilleste, smarteste og vakreste ekorna! Nå også som hagemedarbeider! (video)

Fineste ekorna har vært innom daglig i det siste, og virkelig stilt opp for fotografen.
De er naturligvis de vakreste og smarteste ekorna i hele kongeriket, det ser jo alle, men de er i tillegg veldig veldig snille. De skårer høyt bare for å komme ofte og sitte på fotogene steder, men i tillegg til dette så har ekornmoren tatt på seg å hjelpe meg i hagen, og det setter jeg pris på kan dere tro!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Så klart 😉 Og selvfølgelig trenger du mange nye hasselbusker!
  De er så flinke til å hjelpe til med å plukke moreller her. Stor nytte gjør de med å rydde på bakken under materne etter de sølete småfuglene.

 2. Heisan.
  ja her kan det bli hasselbusker og kanskje solsikker sånn litt overalt skjønner eg. Flott liten film.
  Nyt ekorna, helga og ha det godt.

 3. Morsom film av ekornet! Det er noe med den benstillingen.. Også veldig morsom inne i fuglemateren. Siden vi sluttet med foringen, pga av at kattene forsynte seg vel mye av fuglebestanden, ja så har ekornene ikke vært å se. Men vi tror nok de kommer igjen når maten atter en gang står på bordet 🙂

 4. Hi hi en en skøn video. Det er et kvik Egern du har til at hjælpe dig, hvor er den skøn. Den måtte meget gerne bo hos mig.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

 5. Førr en hærlig video, de er så utrulige artige , disse ekornan.’
  Har en fin familie i hagen min æ og, de er som regel på besøk hvær morra når vi sitter og spise frokost og drikke morrakaffen vår, reine underholdninga og sitte og følge med de 🙂

  Hilsen Lisbeth 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her