Spretten Søndag: ekornpositurer som garantert får deg til å smile :)


Ekornet akrobaterer videre i materen fra Eva Solo. God søndag!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Hihi, må lage det passe lett for ekorn, og ikke så lett for småfugl og skjære og sånn serru 😉 Her er helt håpløst for tiden med rabiate mengder med småfugl. Trodde ikke jeg noensinne skulle si det…

  2. Lenge siden jeg har vært innom her nå, så jeg har mange poster å titte igjennom. Så fantastiske bilder, Anne! 😀 Tror jeg hadde fått litt «klaus» inni der, hehe.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her