Spretten Søndag: Heisann, der havnet ekornet inni selve materen gitt!


Hun hadde nok ikke tenkt seg inn i materen denne vesle frøkna, jeg tror foten glapp. Men med sine gode akrobatevner så var det smal sak å berge situasjonen, og vel inne tok det bare to sekundene før hun fornøyd satt seg til å ete 🙂

Fuglemateren er i glass og produseres av Eva Solo. Les om den her, (inkluderer en advarsel).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Hi-hi!
  Den ene ungen her prøver å stirre oss i senk når den vil ha mat.

  Satt på en gren i ettermiddag og stirret inn på datteren nedenunder. Hun sa: Den går sikkert snart opp til mamma og tigger. Like etter kom den løpende bortover balkongen og helt bort til døra hvor den «banket på»!

 2. Takker og neier jenter 🙂
  Veldig hyggelig å høre at dere liker bildene!

  Villrose, nææææ! Jeg har jo lenge sagt jeg ønsker at ekorna banket på her når de vilel ha mat. Jeg kunne lage en egen ekornringeklokke feks 😀

  Dagens bilder var igrunnen en god dose flaks, og en større dose forhåndsplanlegging. Nå står det nemlig en barkrakk i gangen, rett ved inngangsdøren, så jeg kan sitte på den, lene meg til veggen og ta bilder ut gjennom døråpningen. Dermed orker jeg å være der noen minutter og vente på blinkskudd.

 3. Hi-hi!
  Den ene ungen her prøver å stirre oss i senk når den vil ha mat.

  Satt på en gren i ettermiddag og stirret inn på datteren nedenunder. Hun sa: Den går sikkert snart opp til mamma og tigger. Like etter kom den løpende bortover balkongen og helt bort til døra hvor den «banket på»!

 4. Takker og neier jenter 🙂
  Veldig hyggelig å høre at dere liker bildene!

  Villrose, nææææ! Jeg har jo lenge sagt jeg ønsker at ekorna banket på her når de vilel ha mat. Jeg kunne lage en egen ekornringeklokke feks 😀

  Dagens bilder var igrunnen en god dose flaks, og en større dose forhåndsplanlegging. Nå står det nemlig en barkrakk i gangen, rett ved inngangsdøren, så jeg kan sitte på den, lene meg til veggen og ta bilder ut gjennom døråpningen. Dermed orker jeg å være der noen minutter og vente på blinkskudd.

 5. Tøft!!
  Høyrde fuglane skjenne i dag tidleg så ekornet «mitt» er nok ganske nær.
  Fekk lyst å sette opp videokamera for å få eit glimt av det. Har ikkje tolmod til å vente slik som du 😉

  Fin veke til deg!

 6. Heilt fantastisk flotte bilete. Artig å få studere ekorn frøkena så nært. Du er veldig flink med kameraet : ))
  Ha ei flott blinkskudd veke.

 7. For noen søte bilder, disse dyra er direkte uimotståelige! Ønsker meg ekorn, men her hos er det nok for mye «öppna landskap» og for lite bartrær, bare noen få furuer langs oppkjørselen. Ved hytta som en gang var vår, var det en plantet granskog, og der var det ekorn, men nå er granskogen kappet ned, så ekorna stakkar har vel måttet flytte på seg, akk ja…

 8. Tusen takk for alle de koselige kommentarene! Kjempehyggelig å høre fra dere alle sammen 😀

  Sigrid, jeg sitter nok ikke lenge om gangen og venter, da må det først være ekorn der skal jeg sette meg, men jeg sjekker innom ganske ofte, men ja, det krever jo litt tolmodighet.

  Torhild, trær er gull! Jeg kan ikke få sagt hvor viktig det er at vi blir mer tollerante for trær i nabolaget vårt, de gjør underverker for dyrelivet 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her