Den vakre dagpåfugløyesommerfuglen!

Sommerfuglen dagpåfugløye er en meget velkommen gjest i hagen 🙂 Virkelig flott å se på med skarpe farger og et utrolig artig mønster.Blomsten den spiser på er sommerfuglbusk, en storfavoritt hos alle sommerfuglene jeg får besøk av.
Les fakta om dagpåfugløyesommerfuglen her.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Ja, det er en nydelig sommerfugl!
  Jeg har sett det selv, sommerfugler er helt ville etter sommerfuglbusken!
  Flotte bilder!
  Ha en god søndag! 🙂
  Klem Lisa

 2. Denne var virkelig flott med klare og tydelige teikningar.
  Håper den med tida vil finne vegen hit til meg på Vestlande :)) Den skal ver hjertelig velkomen!
  Nydelige bilete og sommerfuglbusken er så nydelig i fargen. Den døde her hos meg den siste kalde vinterern. Men jammen fekk eg lyst å kjøpe meg ei ny, kanskje plante den på ein lunare stad.
  Ha ein fin dag!

 3. Heisan. Hilste på ein slik sommerfugl eg også i dag. Den satt i den blømande bergmynten som også har fine blomer. Min sommerfuglbusk har eg aldri sett sommerfugl i…..men nydlege blomer har den. Nydlege bilder !!
  Ha ei fin veke.

 4. Takk-takk for bildeskryt, veldig hyggelig å høre 🙂 Sommerfugler som spiser på sommerfugbusken er ganske rolige så det er ikke såå vrient å få klare bilder, men jeg er ganske fornøyd med akkurat disse selv ja 😀

  MarJE, jeg har opplevd at sommerfuglbusk gjemte seg for ett år, jeg trodde den var død, og plutselig var det busk der igjen, så gi ikke opp!

 5. Takk-takk for bildeskryt, veldig hyggelig å høre 🙂 Sommerfugler som spiser på sommerfugbusken er ganske rolige så det er ikke såå vrient å få klare bilder, men jeg er ganske fornøyd med akkurat disse selv ja 😀

  MarJE, jeg har opplevd at sommerfuglbusk gjemte seg for ett år, jeg trodde den var død, og plutselig var det busk der igjen, så gi ikke opp!

 6. Nydelige bilder av en vakker sommerfugl! Her har det dessverre vært lite sommerfugler å se i sommer, men i dag så jeg to, på ei tørr grasslette like ved arbeidsplassen min: En fløyelsringvinge og en blåvinge. 🙂
  I fjor høst hadde jeg stadig besøk av neslesommerfugl og admiralsommerfugler i min høstblomstrende syrin. I år er syrinene avblomstra. Kanskje burde jeg anskaffe meg en sommerfuglbusk. 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her