Oppdatering fra byggingen av plattingen:

Se! plutselig er det gulv gitt 😀
Og vi er superfornøyd med valget av 20 cm brede bord! I det hele tatt så er jeg superfornøyd med alt i dag, hihi 😉

Nå er bordene langs vestsiden av huset kappet til, men det er jo kun en 1/4 av hele gulvet. Hjørnet nord/vest gjenstår, og så har vi jo igjen nordsiden av huset. Bordene er kun lagt utover, planen nå er at de skal ligge og tørke litt før de skrus ned i bjelkelaget (for å få mindre glipper mm). Dessverre knela saga i går kveld, så nå må mannen bruke masse tid på å bekreftet at det ikke lar seg gjøre å fikse det (Smart club har solgt oss dustesag vi ikke får tak i blad til), og så må han finne et sted å leie en sag så han kan få ferdig stasgulvet.

Les andre innlegg om terrassen. Der får du se tegninger og tanker om designet og materialbeskrivelse. Det har vært så god tilbakemelding på de tidligere terrassepostene at jeg har bestemt meg for å oppdatere litt ofte, så kom tilbake senere i uken 🙂

(Og i kveld kommer en hagetips-post om å flytte planter, veldig aktuelt hos meg som dere vel kan tenke dere)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

 1. Dette blir en fin utsikt fra sofakroken 🙂 Venter i spenning på fortsettelsen av sagaen om terrassen. Skal også oppgradere en terrasse – men er ikke enig med han jeg skal dele terrassen med hvilket gulv det skal ha. Jeg holder en knapp på tre – og din terrasse blir noe av det kuleste av treterrasser jeg har sett. Kanskje du kan ha en liten del-din-terrasse post? Min er nemlig ganske trist for tiden siden den var pillråtten og jeg tråkket gjennom den. :))

 2. Tusen takk for skryten!
  Og det var en god ide å oppmuntre leserene til å dele Anne 🙂
  Skal jammen tenke litt på den, hvordan jeg kan forme det. Kanskje det er på tide med en konkurranse igjen rett og slett? Ikke bare en utfordring?

 3. Heisan. Sitter her og kjenner på den gode følelsen som eg trur du må ha når det du planlegger blir sett ut ilivet og blir så bra. Jatakk til fleire terasse og hage innlegg !! ha det godt.

 4. Så fint det blir, Anne=) Jeg liker at den ikke bare har rette kanter. Dette kommer til å bli superbra. Lykke til=) Håper dere fort får en ny sag. Vibeke

 5. Tullik, det er en befrielse ja. Men nå er det naturligvis mye igjen før vi er i mål så det er plenty av fallgruber igjen 😉

  Vibeke, sag viste det seg å være verre med, saga vår har vi gitt opp, og leiesag fant han ikke. Vi fikk tilbud om å låne ei da, men den var litt unna. Mannen styrer på med håndsag nå, eller, akkurat nå er han og øller med kompiser, det må til det også i ferien 😉

 6. Så fint det blir med brede bord. Her fikk vi tips fra en snekker om at bordene ikke nødvendigvis tørket like mye i bredden hele veien og at det derfor fort kunne bli ujevn på store terrasser. Derfor var det lurt å legge dem ut først.

 7. Takk Inger Karin 🙂

  Haukaas, interessant tips! Vi regner med at det blir noe gang i materialene, både krymp og sprekk og bøy, så planen er at vi kommer til å gjøre tilpassninger når vi ser hva som skjer (vi har kjøpt ekstra materialer). Fryktelig upraktisk da, at gulvet ikke sitter fast, tryna uti bedet i dag, menmen 😉

  Aner ikke hvor lenge det må ligge der før vi får tørke-effekt, noen som har tips? Vi får krysse fingrene for sommervær i det minste 😉

 8. For et lekkert gulv!!!!
  Forstår godt at du har fornøgd dagen i dag 🙂
  Så typisk og irriterandes med sager som må gå kruken når det minst passa. Kan bli så ………………
  Gled meg til å sjå framgangen.
  Lykke til vidare 🙂

 9. Så herlig det ble med de brede bordene! Det ble
  virkelig lekkert. Det er nok deilig tenker jeg, å kunne gå barføtt fra stua og ut…Det har veldig mye å si hvordan det ligger i forhold til huset, det skal jo helst være så praktisk som mulig! Gratulerer!

 10. Kjempehyggelig med alle tilbakemeldinger!
  Skal prøve å få en oppdatering til dere i kveld. Her har vært lav aktivitet en par dager, har gjort litt annet på fredag og i går regnet det, men nå står mannen ute og sager, på sagen vi har lånt 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her