Bilder fra mors fantastiske georginehekk:

Dere som var med meg ut i hagen også i fjor husker kanskje mors 30 meter lange georginebed? Det er der i år også, og minst like frodig og flott:Og pst, du har vel fått med deg at vi nå har kommet til finalen i konkurransen om det favorittene i høsthagen? Gå inn og la deg glede av alle kandidatene, og stem frem dine favoritter!/a><

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Helt nydelig!!!! 🙂 Overvintrer disse Georginene ute? Ønsker meg et slikt bed (hvem gjør ikke det..,) men hvis alle må tas inn om høsten, så blir det jo litt av en jobb! Veldig takknemlig for svar 🙂

 2. Hei!! Moro at jeg kom i finalen med min georgine! Jeg husker din mors georgine bed i fjor og jeg ville kopiere ideen! Jeg gravde opp i bakerstue veggen(bare ca 8 m), og tenkte at her ville de stå i ly og vare lenge….fikk til og med meg bondemannen til å hogge ei bjørk som sto i veien for sola!!
  Det jeg ikke hadde tenkt på var at dette er veien for kyllinger og høner…de er også gla i georginer og har spist av bladene hele sommeren!
  Litt blomstring i veggen har det blitt, men mange har ikke klart å sende opp stilker og blad før de ble spist!
  Nå har alle georginene fryst, så nå er det tid for trim med greip igjen! Noen knoller blir spylt rene(det var iallefall fint i fjor, da satt jorda godt rundt røttene). Ble god overvintring og jeg mistet bare noen få.

  Min mor har fått georginer av meg, og de har det ikke riktig så kaldt, så de nyter jeg ennå!

  Du som bor i et mildere sone kan sikkert nyte av dine og din mors georginer lenge enda!

  Ha gode georgine dager!

  Klem Anne Marit

 3. Antella, uffda, høres ikke ut som en god miks med høner og georginer nei. Et lite hønegjerde rundt kanskje?

  Jeg har oftest georgineblomstring ut oktober, om jeg passer på med jordbærduk om det skulle komme en par frostnetter (de pleier å komme i september/ oktober, for så å få to-tre finfine uker etterpå). Mors fryser nok mye tidligere enn mine, det er kaldre ute hos henne.

  Skikkelig gledesspreder denne georginehekken til mor, vender ut mot veien så den er til glede for nabolaget 🙂 Er vel ikke så ille mye stell gjennom sommeren, men det er mye jobb for mor med den høst og vår når de skal opp, er ikke så rent få knoller det der!

 4. Antella, uffda, høres ikke ut som en god miks med høner og georginer nei. Et lite hønegjerde rundt kanskje?

  Jeg har oftest georgineblomstring ut oktober, om jeg passer på med jordbærduk om det skulle komme en par frostnetter (de pleier å komme i september/ oktober, for så å få to-tre finfine uker etterpå). Mors fryser nok mye tidligere enn mine, det er kaldre ute hos henne.

  Skikkelig gledesspreder denne georginehekken til mor, vender ut mot veien så den er til glede for nabolaget 🙂 Er vel ikke så ille mye stell gjennom sommeren, men det er mye jobb for mor med den høst og vår når de skal opp, er ikke så rent få knoller det der!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her