Spretten søndag. Ekorna hadde visst fest i går! (bildeserie)

Stakkars ekornet. Han hadde nok morsommere på festen i går enn han hadde i dag…….Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

 1. Hei 🙂
  Jeg har vært litt sjaber i det siste sjøl, ikke for fyll, men en forkjølelse og så en tur utenlands for å se legen min så blir det tomt for overskudd gitt, derfor så treg tilbakemelding.

  Tusen takk for koselige kommentarer!! Veldig stas at så mange liker denne serien 😀

 2. Hei 🙂
  Jeg har vært litt sjaber i det siste sjøl, ikke for fyll, men en forkjølelse og så en tur utenlands for å se legen min så blir det tomt for overskudd gitt, derfor så treg tilbakemelding.

  Tusen takk for koselige kommentarer!! Veldig stas at så mange liker denne serien 😀

 3. […] Min ekornmater er fra Wildlife gardens, og var engang i tiden veldig veldig fin. Dessverre så har missunnelige fugler og ekorn som ikke har knekt koden med å løfte taket gått litt hardhent løs på den, så nå ser den temmelig rufsete ut. Du kan se bilder av hvor fin den er ny i denne bloggposten. […]

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her