Blomstenes siste fargesang:

Forrige onsdag var jeg en runde med kameraet for å fange siste rest av «sommer». Nå har det ganske brått blitt vinter her, og jeg vil gjerne dele de siste fargene med dere 🙂
– Snart er de tilbake de fargene, men først skal vi kose oss med alt det vakre vinteren har å by på. Hvite trær, rimkledde frøstender, istapper, islykter, kranser av naturmaterialer og peiskos. Og så skal jeg fore fuglene, som jo sniker inn litt farge og liv 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Hadde du virkelig så flott blomstring inntil nå nylig? Her har det frosset ned det meste, og så kom snøen…..
    Lamium holdt ut til det siste, men måtte også gi tapt til slutt! Men, som du sier, er det mye å glede seg til eller over, selv om hagesesongen nå er slutt! Jeg er sint på meg selv fordi jeg ikke har sanket så mye mose i år bare! Litt har jeg, dog 🙂 Form til islykt skal jeg skaffe meg i vinter, det vet jeg så visst! Inspirert av deg, Anne 🙂

  2. Jepp, såpass flott var det her for en uke siden! Altså, en og annen blomst her og der, men ja, ikke nedfryst. Nå ligger snøen tett…

    Mose ja. kremt. Mannen tok med noen kasser over fra Ørsta, men det er altså bare utendørsmose, dessverre, så jeg må få noen til å finne noen innendørsmoser tl meg også… (dvs moser som er fine også når de tørker). Men jeg har mye flott lav fra forrige vinter, så jeg er alt i alt godt forspent. Og konglene gjennbruker jeg jo hvert år 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her