Blomstring i dag, i natt kommer frosten.

Vi har hatt litt smårim en par netter nå, men i natt er det meldt frost, så i dag tok jeg meg en liten oppdagelsesrunde med kamerae. Her er seks skjønnheter som fortsatt holder ut:Og til dere som nå er litt misunnelige: Ta dere en tur ut med kameraet dere også! Jeg er sikker på at om du bare ser litt etter, og zoomer inn på en og en plante så finner du også seks hagegleder å bli begeistret over 😀

Bildene viser: Sanvitalia sunbini, Dahlia, Frøstjerne, Echinacea ‘White Swan’, Dahlia (trolig ‘Smoky’) og Heucherella ‘Stoplight’.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg har også været i haven i dag og plukke dahlia og andre frostfølsomme planter. Her varsler de også frost, så det er sikkert slut med mange af dem i morgen.

 2. Ja det er sant, at om man tar seg tid innimellom, for min del regnbygene, ja så er det nesten alltid en blomst eller to å finne. Og seks stykker er jo superflott! Vi har for vår del blomster nærmest hele året. Ja om vi kan telle med busker da 🙂

 3. Åååå det var seks herlige blomster. Virkelig flott å sjå desse no …får litt sommarfølelse.
  Her var det så kalt i går natt at Dahlia blomstrane var frosne. Så det var berre å få knollane opp av jorda.

 4. Nå ligger rimen og glitrer på plattingen! Skulle gjerne tatt bilde og vist dere, men jeg veit av erfaring at jeg ikke greier å gjengi den glitrende effekten dessverre. Vakkert, selv om det betyr at plantene må gi seg for sesongen.

  Maritfri, ja skylapper kan være smart, innimellom alt som ikke er fint, er det alltid noen gullkorn 🙂

  Marje, rart med bilder med så mye sol på, det blir litt sommerfeel av det ja, helt enig!

 5. Flotte bilder av blomstring hos deg, det er litt trist at frosten kommer, men det er jo oktober.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

 6. Ja, sommerblomster som fortsatt blomstrer er det noen av enda. Beundrer daglig min store,flotte margeritt som fortsatt står i full blomst, i tillegg til blomkarse,ringblomst,solhatt m.fl.
  Nydelige bilder av dine blomster!

 7. Heldigvis bled et ikke så mye frost at blomstene røyk med, hurra! 😀
  – herlig å kunne glede seg over de noen dager til.

  Takk for koselige kommentarer jenter 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her