Norske nettbutikker med frø:

Oppdatert for 2022.

Frø er av de tingene det faktisk er best å handle på nett! Her kan du få større utvalg og du kan enkelt bruke søkefeltet i nettbutikken for å finne det du jakter på fremfor å evig scanne metervis med hyller.

Dette er en liste over norske nettbutikker med godt utvalg på frø. Det er ikke en anbefaling, jeg har ikke egen erfaring med alle disse.

Norske nettbutikker med frø:

Tips til frøsåing:
Her er en god artikkel som forklarer hva du bør/kan tenke på når du sår.

Kjenner du til noen norske jeg har glemt, eller noen utelandske du gjerne vil anbefale? Tips i vei i kommentarfeltet!

Rekker av småplanter som har spirt fra frø i hagen
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Det blir som oftest handlet fra utenlandske frøbutikker her også pga et bredere utvalg, og ofte mere for pengene. Handler fra noen av de du allerede har på din liste. I tillegg har jeg lyst å nevne engelske Plant World Seeds (http://www.plant-world-seeds.com/) som har et godt utvalg og som jeg har god erfaring med. En annen jeg kom over er tyske Jelitto (http://www.jelitto.com/) som har et enormt utvalg! Jeg har ikke handlet hos de enda, men det er bare spørsmål om tid 🙂
  Takk for gode og informative innlegg på bloggen din! Jeg trives med å være en av de som fyller hullet i din CV 🙂
  Ønsker deg en fin uke 🙂

  Vh Tone

  • Hei Tonje 🙂
   Tusen takk for tipsene! Jeg har også handlet litt fra Plant world seeds. Jelitto hører jeg ofte folk nevner på hagegal mf, de har godt rykte

   Og takk for hyggelig hilsen, god uke til deg også, selv om dette jo nå kommer en uke sent fordi helsa ikke strakk til til alt forrige uke.

 2. Der lurte du meg til å handle frø gitt 😉 Blir jo helt tussete av å se alle som har startet årets hagesesong rundt på bloggene.
  Flott med gode tips, jeg klikket meg videre inn på den svenske nettsiden du anbefalte, og der var det mye fint! Det vanskeligste er å begrense seg…
  Takk for nok et nyttig innlegg. Jeg koser meg med bloggen din hver dag 🙂

 3. Vet du, nå har jeg gått bananas hos Impecta, selvsagt etter anbefaling fra deg!
  Jeg skal prøve meg på spiselige blomster – også hos deg fant jeg ut hvilke som evt kan spises ❥
  Du er en hageklok bloggvenn Anne som det er en fryd å titte innom! Takk for all inspirasjon, veiledning og kunnskap!
  Ønske deg fine frødager… klem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her