Advent = Lilla. Jeg har raidet arkivet etter lilla hageinspirasjon

Nå er det snart advent! Jeg pleier ikke pynte noe særlig til advent, det greier seg med en adventsstake, betlehemsstjerne og kanskje noen lilla blomster. Mens jeg satt på tråden med mannen som jaktet på lilla blomster i butikken, så fikk jeg lyst til å se hva jeg hadde av lilla blomster i hagen for å dele lilla hageinspirasjon med dere. Så den finner dere under 🙂

Men jeg lurer litt. Er dere interessert i litt adventsstakeinspirasjon også? Fortrinnsvis adventsstaker som er dekorert med naturmaterialer og blomster da. Jeg tenkte kanskje jeg kunne titte litt rundt i bloggene og på Instagram og høre om jeg kunne få låne bilder og vise dere. Høres det fint ut?
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Vakre bilder, får både sommer og litt adventstemning på en gang!

  Veldig spennende med litt avdventstaker, man tenker jo alltid at man kanskje kunne gjøre en litt spennende vri i år…! Og du har så god smak, og finner sikkert frem til mye fint!

  annette

 2. Vakre bilder, får både sommer og litt adventstemning på en gang!

  Veldig spennende med litt avdventstaker, man tenker jo alltid at man kanskje kunne gjøre en litt spennende vri i år…! Og du har så god smak, og finner sikkert frem til mye fint!

  annette

 3. Nydelige blomster! Er egentllig ikke så glad i lilla til advent jeg, så hos meg blir det mye hvitt i hele desember! Du har jo sett min adventsstake, eller mere en adventskalender da med 24 lys! Gleder med til å starte lystenningen 1. des! Men gøy om du kom med mere adventsstake inspirasjon – du er jo så flink!! Nina

 4. Jeg pynter nok mest med rødt og hvitt selv om det er lilla som er adventfarge, men disse blomstene er jo fantastisk nydelige! Og adventsdekorasjoner i naturmateriale er helt supert. Tips og inspirasjon mottas med stor takk!

 5. Hei 🙂
  Takk for hyggelige kommentarer!

  Koselig at dere likte å se litt lilla flor nå, også blir det nok litt stakeinspirasjon også, om tiden rekker til 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her