Spretten søndag: Ikke bare vi som graver i hagen….

Det har vært gravehelg på Moseplassen, georginer opp og løk ned. Men det er jo ikke bare vi som graver, ekorna gjør også sitt. Nå synes jeg ikke egentlig at det å hente nøtter ut av den tørre fine materen og så grave den ned (og oppigjenn) rundomkring i hagen er så innmari smart, og jeg tror nok at ekornet var enig med meg i det når det på lørdag morgen støtte på det samme problemet som mannen, tre cm tykk skorpe på jorda! Mannen hadde spett og skarp spade, ekornets poter derimot var ikke så egnet for å grave i fryst bakke så nøttene den plutselig fikk lyst på igjen ble liggende. Men fyren med spettet gravde opp igjen en par-tre mandler til den og la pent på kanten da… hehe

(Bildet er fra onsdag, og viser ekornet i det det graver ned en mandel mellom georginene.)

Og du, sånn en liten pst: Har du sett de flotte finalistene i høstbladkonkurransen og stemt? Siste frist nå i kveld!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Hei vivi, jeg har svart på epost 🙂 Koselig at du spurte.

    Ugleloftet, så hyggelig å høre!

    Villrose, haha, der sier du noe… Jeg får kanskje ta hintet 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips