Jammen blir ikke treplatting flott i frost også!

Isroser på det gamle gulvet. (facinerende nok av blokker brukt for lito-trykk, fra 60-tallet)

Første året vi bodde her gjorde jeg et vidunderlig funn på hellene fremfor stuedøren. Skjønne isroser jeg siden aldri så like like tydelige. I sommer ble de utslitte hellene fra 60-tallet erstattet med et flott terrassegulv, og jammen blir det ikke isroser på det også! Slettes ikke like spektakulære, men dekorativt er det absolutt 🙂

Og ja, «observante» lesere synes kanskje det ser litt uferdig ut der i avsluttningen? Det stemmer det ja 😉 Vi la våre herlige brede bord utover sensomres, og for å være sikker på at det ikke ble kjempeglipper mellom bordene så tenkte vi at de skulle ligge litt og tørke før de ble skrudd ned og fikk endene trimmet. Siden dess har det regnet mer eller mindre konstant….

Bedre lykke neste år 😉 Du kan se mer om terrassen vår i disse gamle innleggene.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. Frost er nydelig når ein begynner å studere det. Det blir til det flottaste kunstverk.
  Slik frost legg seg på dei fleste flater…gjeld berre å observere og fange det.
  Ha ei fin helg vidare.

 2. Heldige dere som har frost, her regner det ennå. Tusen takk for at du tok deg tid til hjelpe meg med bloggproblemer. Tror her er en kombinasjon av bloggerproblem og ubetalt kapasitet. Lurer på om Google legger om betalingsystemet sitt på det jevne. Jeg må bli flinkere å pakke bilder. Håper bare på at de blir like fine… Har ikke lyst å bare betale, for da vil de fortsette å øke prisene, det er helt sikkert! God søndag til deg og dine…

 3. Så nydelige isroser du viser frem, og frostbilder kan virkelig gi et nydelig bilde.

  Takk for at du stakk innom hos mæ og la igjen en så koselig kommentar, det satte æ pris på.

  Ha en fortsatt fin søndag.

  Hilsen Lisbeth 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her