Lag krukkene vintervakre! Pynt opp ved dør og terrasse:

Lyst på tips og inspirasjon om hvordan du kan gjøre det pent ved inngangsdøren, på terrassen eller balkongen? Da er dagens innlegg på OsloBy.no for deg. Der viser jeg tre ulike eksempler på dekorasjoner laget i utekrukker med naturmaterialer og annet en kan finne i hagen eller butikken

Les det her, håper du blir inspirert!

Jeg skriver nå fast for Osloby.no! Osloby er en nettavis for Oslo og en del av Aftenposten. Jeg gleder meg over å få spre min hageglede enda litt lengre utover, og forhåpentligvis få «lurt» en par nye lesere inn hit 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Så dekorative og flotte krukker du har laget=) Jeg fikk også lyst til å pynte med krukker. Det hjertet ditt var også kjempefint. Takk for inspirasjon=) Håper du har det bra. Vibeke

 2. Hei Vibeke, jeg har det riktig godt for tiden 🙂 Hyggelig at du likte krukkene og hjertet!

  Antella, ja det pynter virkelig opp her ute. Nå venter jeg bare på snøen skal lage det hvitt og pent ute i bedene, de er nemlig rimelig triste nå.

  Marit, takker og neier 😀

 3. Utrolig inspirerende og flott innlegg! Veldig fint å bruke det man finner i skog og mark – naturvennlig(!) og helt klart penest, synes nå jeg! Nå skal jeg ut og plukke på neste løpetur i skogen!(spørs om det blir så mye løping, da!..!) Og flott med helt praktiske råd, også, om festing med ståltråd,osv, ting man ikke hadde kommet på selv!

  Annette

 4. Hei Vibeke, jeg har det riktig godt for tiden 🙂 Hyggelig at du likte krukkene og hjertet!

  Antella, ja det pynter virkelig opp her ute. Nå venter jeg bare på snøen skal lage det hvitt og pent ute i bedene, de er nemlig rimelig triste nå.

  Marit, takker og neier 😀

 5. Hei Solhagen, så koselig å høre! Og fint at du synes det var nyttig at jeg skrev det med feste, blir alltid usikker på hvor konkret jeg skal være, men som du sier så er det jo innlysende når man veit, men ikke så innlysende før man kommer på det.

  Enerhagen, bare koselig 😀

 6. Kjempefint, og bloggen din er både inspirerende og lærerik!
  Leter litt etter de lave krukkene/fatene som ligner litt en wok-panne 🙂
  Har du tips til hvor jeg finner dem?

  • De ble kjøpt på salg på plantasjen for mange år siden. Det hender jeg ser lave krukker i butikker, men akkurat nå har jeg ikke noe mer konkret tips enn å ha med deg øyenene. Bor du nær Ås/oslo så kan du stikke ned på Krukkegården, hun har generelt sett det største krukkeutvalget, men om hun har det du ønsker aner jeg ikke.

   Du er ikke den første som etterlyser akkurat disse, det er konstant noen som lurer når jeg viser frem lave krukker. Jeg burde igrunnen inngå et krukkesammarbeide med en produsent, for det er endel fasonger jeg virkelig savner i markedet og som både jeg og dere lesere er på jakt etter…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her