Film av fuglejuletreet og gjestene:

Det har vært riktig koselig å ha fuglejuletreet å se ut på nå den siste uken. Raust med besøk, selv ekornet har svingt innom treet en snartur.

Jeg har hatt filmkamera liggende ved vinduet og filmet litt på julaften og dagene etter. Videoen viser både treet, maten og noen av gjestene som har svingt innom. Håper du synes det er en koselig film:

Har du lyst til å lære hvordan jeg har laget fuglematornamentene til treet så er det forklart i denne bloggposten.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Så mange flotte gjester du har hatt i fuglejuletreet ditt, virkelig mange ulike fugler.

  Ha en foortsatt fin lørdag, Anne!

 2. Veldig koselig liten film Anne! jeg har også begynt å gi trosten rosiner etter å ha sett dette på bloggen din sist jul 🙂 Ikke mange fugler her i dag, men det skyldes nok mildvær , sterk vind og ille mye vatten fra oven.

 3. Veldig morsomt å se dette treet i praksis, skal også prøve med litt rosiner til min ene svarttrost. Ellers har jeg omtrent de samme fuglene. Flaggspetten er velig glad i kjøpemeisebollen. Meisene liker også kokosnøtt, deler den i to og henger opp.

 4. Kjempefint å få sjå film frå besøket i fuglejuletreet ditt.
  Har fått mykje fugler igjen i min hage også etter at vi sette opp nytt fuglehus og hengde opp mat rundomkring. Vart inspirert av alle dei flotte innlegga rundt omkring på bloggane. I går telde eg ein flokk på over tretti sidensvans. Dei er her kvar einaste dag. Veldig kjekt. Dei var her for mange år sida også den tida vi mata fuglane fast. Heretter skal det bli fast tradisjon igjen.

  Då vil eg ønske deg og dine eit Godt Nyttår og så gled eg med til å følge deg vidare.

  Klem frå MarJE.

 5. Hei MarJE 🙂
  Så heldig du er som har sidensvans! De fløy rundt i nabolaget her lenge nå i november, men landet aldri her hos meg dessverre. Har hatt de på besøk noen ganger før, ufattelig flott fugl. godt nytt år til deg også!

  Tor-Arne, Kokosnøtt har jeg aldri prøvd å fore med, men jeg hører mange sier det at det er populær, fint at du har god erfaring med den.

  Maritfri, har ikke vært så livlig her heller i dag, den vinteren stakk av igjen gitt…

  Hei Randine, god lørdag til deg goså!

  Hyggelig du synes den var koselig Enerhagen 🙂

  Ugleloftet, ja! Kjempegøy at du også har laget til 😀 Så det for en par dager siden men fikk ikke kommentert det da, bare å beklage men det har ikke vært så gjennomførbart med kommentering i det siste, men det står på planen å komme innom, og å lage lenker herifra til ditt og en par andre som har latt seg inspirere 😀

 6. Hei MarJE 🙂
  Så heldig du er som har sidensvans! De fløy rundt i nabolaget her lenge nå i november, men landet aldri her hos meg dessverre. Har hatt de på besøk noen ganger før, ufattelig flott fugl. godt nytt år til deg også!

  Tor-Arne, Kokosnøtt har jeg aldri prøvd å fore med, men jeg hører mange sier det at det er populær, fint at du har god erfaring med den.

  Maritfri, har ikke vært så livlig her heller i dag, den vinteren stakk av igjen gitt…

  Hei Randine, god lørdag til deg goså!

  Hyggelig du synes den var koselig Enerhagen 🙂

  Ugleloftet, ja! Kjempegøy at du også har laget til 😀 Så det for en par dager siden men fikk ikke kommentert det da, bare å beklage men det har ikke vært så gjennomførbart med kommentering i det siste, men det står på planen å komme innom, og å lage lenker herifra til ditt og en par andre som har latt seg inspirere 😀

 7. Må bare si en ting om fuglejuletreet, hadde det stått i min hage med alle de delikatessene, hadde skjærene ribbet det på null komma niks, kokosnøtt og meisebolle hos meg er plassert bak en rull av armeringsjern, ellers tar de med seg alt. Har ikke du skjærer?

 8. Tor-Arne, det ser ut til at skjæra ikke liker seg hos meg om det blir for mange trost. Jeg er derfor ekstra glad både i svart og gråtrosten 🙂

  Det hjelper også på at jeg har treet stående like fremfor stuevinduene, skjæra veit godt jeg er innenfor og har vel funnet enklere beitemarker.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her