Mer islyktinspirasjon:

islykt-4For to uker siden la jeg ut en video om å lage islykter i islyktformer. Og duverden for en tilbakemelding jeg fikk! Det var helt klart at dette var noe dere satt pris på!

Så. Her er tre modeller til, håper de også faller i smak 🙂

Den første er dekorert med tynne metallornament jeg kjøpte på et tikronersmarked enkomst for å bruke i islyktene. Den er satt på et fat som ble dekorert med mose, og var veldig lekker gjennom hele nedsmeltingen. Lykt to er dekorert med blomster som ikke lengre var pene nok til å stå i vase og som fikk følge av ener. Den siste har også einer, og et hjerte laget av tørkede roseblader jeg egentlig skulle kaste som jeg vetet opp og så surret med farget ståltråd og formet til hjerte.

.

PS: Ja! Det kommer innlegg om å lage islykter også uten disse formene, to stk minst. Jeg må bare ha en ny runde med brukbar frost først 🙂

.
islykt-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Så fine de er! Jeg har laget to vanlige med ballong fra i går til idag, de ble kjempefine. Også laget jeg en i vaskebøtta, ble også fin. Har en stående ute i kulda nå også. Kan ikke få nok av disse. Må jo passe på nå når det er så kaldt 🙂 Kanskje jeg skal ta noen einer i jeg også 🙂 God jul til deg, Anne

 2. Så fint å høre Mette 🙂
  Det er ti minus her akkurat nå, men så er det jammen meldt bare fire fra i natt og frem mot jul (og så er det jammen meg meldt plussgrader i romjula! grrr)

 3. Så utrolig fine lykter=) Burde jo lage i kveld, slik at jeg har noen klar til førjulsfesten vi skal ha i helga! Den med hjertet var utrolig søt=) Så koselig at du deler. Vibeke

 4. Kjempefine! 🙂

  Hvilke lys bruker du inni? Min aller første lykt ser nemlig ut til å smelte ganske fort, til tross for -5 ute. For stort lys?

 5. Hei Line 🙂
  Jeg bruker gjerne små hvite kubbelys (slanke), de gir mye lys og pent lys, men med kun fem minus så vil de ganske riktig kunne smelte lykten. Et veldig godt alternativ er å bruke lysstumper. Har du den ute i snøen så kan du da stikke disse nedi snøen og de står av seg selv. De avgir mindre varme, men fortsatt en god mengde med lys.

  Et puslespill og Lisa, god jul til dere også!

  Vibeke, Det er kjekt å ha lykter stående uansett da, sånn så man kan bruke 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her